Πάτρα: Δήμητρα και Ρούλα Πισπιρίγκου μιλούσαν με κλειστή μύτη σε εκπομπή

Το αδιάσειστο στοιχείο που παρουσίασε ο Πέτρος Κουσουλός

Μια ακόμα μαρτυρία δίνει στοιχεία για την περίεργη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Φίλη της υποστηρίζει ότι μαζί με την αδελφή της τηλεφώνησαν σε τηλεοπτική εκπομπή και με αλλοιωμένες φωνές έδωσαν πληροφορίες για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στις 15 Μαρτίου μια κυρία που συστήθηκε ως μητέρα της νέας σχέσης του Μάνου Δασκαλάκη τηλεφωνούσε στην εκπομπή Τ-Live χωρίς να δώσει τα στοιχεία της στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για της σχέση της «κόρης» της με τον πρώην σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα: Από εξωγενή παράγοντα η τροπονίνη στην Τζωρτζίνα; Τι λέει ο Ηλιάδης

Σε εκείνο το τηλεφώνημα η μυστηριώδης γυναίκα υποστήριζε πως ο Μάνος βρίσκεται στην Αθήνα και συγκατοικεί με τη νέα του σχέση και δύο ακόμα άτομα. Υποστήριζε μάλιστα πως έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα η στάση του και πως είναι ένας άνθρωπος που δείχνει φοβισμένος. 

Πάτρα: «Η Ρούλα και η Δήμητρα τηλεφώνησαν στην εκπομπή»

Σήμερα, γυναίκα από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, επικοινώνησε με την εκπομπή «Το Πρωινό» και ισχυρίστηκε πως η κυρία που είχε τηλεφωνήσει στην εκπομπή «Τ-Live» ήταν η Ρούλα και η αδελφή της, Δήμητρα, που μιλούσαν ως ένα πρόσωπο με κλεισμένη τη μύτη τους για να είναι αλλοιωμένη η φωνή τους. 

Μάνος Δασκαλάκης: Έγκυος η νέα του σύντροφος; - Τι αποκαλύπτει φίλος του

«Τη Ρούλα και τη Δήμητρα εγώ τις ξέρω από μικρά κορίτσια. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που μιλάνε και πώς τονίζουν κάποια γράμματα και πώς χρησιμοποιούν κάποιες εκφράσεις. Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το πράγμα που μίλησαν που δώσανε στην κα Στεφανίδου, είμαι σίγουρη ότι ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα», είπε η φίλη της Ρούλας και συνέχισε:

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη μητέρα και τον πατριό της στις φυλακές Κορυδαλλού

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, φέρεται να τηλεφώνησε σε τηλεοπτική εκπομπή με αλλοιωμένη φωνή και να έδωσε πληροφορίες για τον Μάνο Δασκαλάκη

«Η Δήμητρα αυτό το “κοπέλα” που λέει, αυτό το “κοπέλα” που προσπαθεί να παραμορφώσει γιατί έχει κλείσει τη μύτη και καταλαβαίνω πολύ καλά ότι είναι η Δήμητρα με κλειστή τη μύτη. Έτσι λέει το “κοπέλα” η Δήμητρα. Την έχω ακούσει πάρα πολλές φορές να λέει αυτή τη λέξη. Επίσης, αμέσως μετά φαίνεται να παίρνει κάποιος άλλος το τηλέφωνο. Είναι η Ρούλα το άλλο άτομο. Μπορώ να το καταλάβω αυτό γιατί κι αυτό το “ναι, ναι, ναι” το λέει η Ρούλα πάντα».

Λέων: «Να μπουν στο κάδρο και ιατροδικαστές για την υπόθεση της Πάτρας»

Επέμεινε ότι οι δύο αδελφές είναι αυτές που μιλούν στο τηλέφωνο και δήλωσε μάλιστα σίγουρη για όσα λέει. 

«Παρατηρήστε όλες τις συνεντεύξεις, βάλτε κάποιον άνθρωπο να το ελέγξει και να καταλάβει ότι είναι αυτές. Εγώ είμαι 99,9% σίγουρη ότι είναι αυτές οι δύο», είπε χαρακτηριστικά η φίλη των δύο αδελφών.

Πέτρος Κουσουλός: «Η Ρούλα τηλεφώνησε στην εκπομπή»

Ο Πέτρος Κουσουλός μάλιστα έκανε αποκάλυψη «βόμβα», στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας στοιχεία φωτιά που επιβεβαιώνουν ότι όντως οι δύο αδελφές τηλεφώνησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. 

Πάτρα: «Εγώ μια μέρα πένθησα», έλεγε ο Μάνος μετά τον θάνατο της Μαλένας

«Το παίρνω πάνω μου 100% και έχω αδιάσειστα στοιχεία. Από τον τηλεφωνικό λογαριασμό της κας Πισπιρίγκου προκύπτει ότι εκείνη τη μέρα, τη 15η Μαρτίου 2022, στις 9.21 το πρωί, έγινε 11λεπτη κλήση από το κινητό της τηλέφωνο στο κινητό τηλέφωνο της κας Γιώτας Κηπουρού» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνοδευόμενη από αστυνομικούς στα δικαστήρια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται ότι είναι εκείνη που τηλεφώνησε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού

Αποκάλυψε επίσης, ότι σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, η μητέρα της νέας σχέσης του Μάνου Δασκαλάκη, ακόμα δεν γνωρίζει για τη σχέση της κόρης της, πόσο μάλλον στις 15 Μαρτίου, οπότε και φέρεται να τηλεφώνησε στην εκπομπή «T-Live».

Πάτρα: Τι απαντά η Ρούλα για το τηλεφώνημα στην εκπομπή

Στην εκπομπή παρενέβη η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, επικοινωνώνοντας τηλεφωνικά με τον Γιώργο Σόμπολο. Διέψευσε πως τηλεφώνησε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού και υποστήριξε πως εκείνη την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο για να την ενημερώσει για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη φερόμενη ως μητέρα της κοπέλας του Μάνου. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης Στα Δικαστήρια

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι σύμφωνα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου εκείνος που έδωσε στον Πέτρο Κουσουλό τις πληροφορίες για το τηλεφώνημα

Η Ρούλα ισχυρίστηκε μάλιστα πως η ίδια τηλεφώνησε στη συνέχεια στον πρώην σύζυγό της για να τον ενημερώσει και μετά κάλεσε και πάλι τη δημοσιογράφο με την οποία είχε μια ακόμα συνομιλία. 

Κατερινόπουλος: Πότε άλλαξε η στάση του Μάνου απέναντι στη Ρούλα

Ωστόσο, ο Πέτρος Κουσουλός επέμεινε πως υπάρχουν συνολικά πέντε εξερχόμενες κλήσεις από το κινητό της Ρούλας προς την Γιώτα Κηπουρού, ανάμεσά τους το επίμαχο τηλεφώνημα διάρκειας 11 λεπτών και 38 δευτερολέπτων στις 09:21 της 15ης Μαρτίου, που συμπίπτει με την τηλεφωνική επικοινωνία της δημοσιογράφου με τη μυστηριώδη γυναίκα. 

Πάτρα: Το πουλί που πρόδωσε τη Ρούλα

Ο Γιώργος Λιάγκας πάλι επεσήμανε ένα ακόμα στοιχείο, που σύμφωνα με τον ίδιο ενισχύει τον ισχυρισμό ότι οι δύο αδελφές τηλεφώνησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι γιατροί του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρησή της

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σχολίασε πως στο μυστηριώδες τηλεφώνημα ακούγεται ένα πουλί, το ίδιο πουλί που ακούγεται και σε άλλη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αποκλειστικό: Η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της

«Στην κλήση που έκανε η Ρούλα τον Μάρτιο στην Τατιάνα με την φωνή την περιβόητη, ακούγεται ένα πουλί. Το ίδιο πουλί, εκτός αν έχουν τα ίδια πουλιά και είναι οι φωνές ίδιες – τι να πω – ακούγεται και σε μια άλλη τηλεφωνική – κανονική αυτή τη φορά – της Ρούλας. Πόσο λάθος να κάνει το πουλί; Το πουλί μίλησε… Αν όλες οι συμπτώσεις αυτές είναι πραγματικές να πούμε τότε ότι εκείνη που πήρε στην Τατιάνα δεν ήταν η Ρούλα… Αν η Δήμητρα θέλει να το διαψεύσει να βγει να μας το πει», είπε ο παρουσιαστής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top