Μάνος Δασκαλάκης: Έγκυος η νέα του σύντροφος; - Τι αποκαλύπτει φίλος του

Η Ρούλα Πισπιρίγκου γνωρίζει για τη σχέση με τη νεαρή κομμώτρια

Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη αποκάλυψε πως έχει σχέση εδώ και δύο χρόνια με άλλη κοπέλα. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι η νεαρή είναι έγκυος. Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν του επιβεβαίωσε τις φήμες.

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ξεκάθαρο ότι έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Η ίδια στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού αποκάλυψε πως ο Μάνος έχει σχέση εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο με μια άλλη γυναίκα, με την οποία συγκατοικεί στην Αθήνα. 

Πάτρα: «Εγώ μια μέρα πένθησα», έλεγε ο Μάνος μετά τον θάνατο της Μαλένας

Η Ρούλα γνώριζε πάρα πολλές λεπτομέρειες για τη γυναίκα αυτή, όπως το όνομά της, ότι είναι κομμώτρια και ότι εργάζεται στον τομέα της εστίασης. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι ο Μάνος την πηγαίνει καθημερινά στη δουλειά της με τη μηχανή και ότι την ίδια δεν την απασχολεί καθόλου η νέα σχέση του πρώην συζύγου της, καθώς είχαν συμφωνήσει ότι θα χωρίσουν. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης με τον δικηγόρο του στα δικαστήρια

Ο Μάνος Δασκαλάκης ζει στην Αθήνα με τη νέα του σχέση

Σήμερα, η εκπομπή «Το Πρωινό» έφερε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για τη σχέση αυτή, δια στόματος στενού φίλου του πατέρα των τριών παιδιών. 

Πάτρα: Η φράση του Μάνου που «ξεσήκωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα με την οποία έχει σχέση τώρα ο Μάνος Δασκαλάκης μπορεί να είναι έγκυος. 

«Είναι με μία κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει και παιδάκι. Δεν μου το έχει παραδεχτεί, του το έχω αναφέρει και μου έχει πει ότι “δεν μπορώ να απαντήσω”», είπε ο φίλος του Μάνου. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έσπασε» μετά από 14 μέρες

Πρόσθεσε ότι πλέον δεν του απαντάει στα μηνύματα που του στέλνει και πως τελευταία φορά μίλησαν τηλεφωνικά πριν από τρεις μέρες και τον ξαναρώτησε για το θέμα της φημολογούμενης εγκυμοσύνης. 

Η στιγμή που η Ίριδα εντοπίζεται νεκρή – Ηχητικό ντοκουμέντο

«Μέχρι πριν τρεις ημέρες μιλάγαμε. Του λέω να σου πω, έχω μάθει πως είσαι με μία κοπέλα εδώ στην Αθήνα, αληθεύει; Και ότι περιμένεις κι ένα παιδάκι… Μου λέει “δεν μπορώ να σου πω ρε φίλε, δεν μπορώ να σου πω τίποτα”», είπε, προσθέτοντας ότι με τη συγκεκριμένη κοπέλα είναι μαζί δύο χρόνια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top