Πάτρα: Η φράση του Μάνου που «ξεσήκωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πότε θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε πως οι αρχές έχουν το 1/10 των στοιχείων που προβάλλονται στα μέσα για την υπόθεση της Πάτρας. Προετοιμάζει το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας. Τι είπε για τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη να μείνει στο κελί της για μισή ώρα;

Αίτηση αποφυλάκισης ετοιμάζονται να καταθέσουν οι συνήγοροι της Ρούλας Πισπιρίγκου, χωρίς όμως να προσδιορίζεται πότε θα γίνει αυτό. Την ίδια ώρα, η Ρούλα μέσα από το κελί της φαίνεται ότι παρακολουθεί μανιωδώς τηλεόραση και θέλει να γνωρίζει όλα όσα αναφέρονται στις τηλεοπτικές εκπομπές για την υπόθεσή της. 

Πάτρα: Τι δείχνουν τα κινητά και το τάμπλετ της Ρούλας για την κεταμίνη

Όπως είπε ο συνήγορός της, Όθωνας Παπαδόπουλος στον ΑΝΤ1, στην κοινή γνώμη έχει διαμορφωθεί μια άποψη, τη στιγμή που οι ανακριτικές αρχές έχουν στα χέρια τους το 1/10 όσων κυκλοφορούν στη δημοσιότητα. 

Σύμφωνα με τον ίδιο το 90% των στοιχείων που παρουσιάζεται στα ΜΜΕ δε βρίσκεται στα χέρια των Αρχών που χειρίζονται την υπόθεση. 

Πάτρα: Οι Λόγοι Που Η Ρούλα Δίνει Συνέχεια Συνεντεύξεις

Τόνισε επίσης πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει αλλάξει ούτε μια φορά τα λόγια της.

Ερωτηθείς γιατί η Ρούλα παρακολουθεί με τόσο ενδιαφέρον όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και δίνει συνεντεύξεις μέσα από το κελί της, απάντησε:

Η Κουτσελίνη αποκαλύπτει στο Star το παρασκήνιο της συνέντευξης Πισπιρίγκου

«Aν κρινόταν η ζωή και το μέλλον σας, θα θέλατε να ξέρετε τι λέγεται για σας, τη στιγμή που το θέμα παίζει επί 24ώρου».

Σχολίασε επίσης τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος ζήτησε μισή ώρα στο κελί μαζί της, με τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου να δηλώνει με νόημα:

«Ο Δασκαλάκης είπε: «εάν αποδειχθεί», ας μην απομονώνουμε φράσεις».

Πάτρα: «H Ρούλα δεν ήταν μόνη. Δεν είναι τόσο έξυπνη για τέτοιο έγκλημα»

Ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε τέλος πως «το κυριότερο είναι τα στοιχεία και τί έγινε, και όχι τί μας φαίνεται λίγο περίεργο». 

«Το κρίσιμο είναι αν έχει κάνει την πράξη κι όχι αν συμφωνούμε με τη συμπεριφορά της», τόνισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top