Ρούλα Πισπιρίγκου: Άργησε 20 λεπτά να πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας

Πρώην σύντροφός της κάνει αποκαλύψεις για τη Ρούλα

Η Ρούλα άργησε 20 λεπτά να πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας. Αυτό αποκάλυψε πρώην σύντροφός της. Ο ίδιος είπε ότι τον απειλούσε όταν της είπε να χωρίσουν. Αποκάλυψε και με ποιον είχε σχέση η Ρούλα Πισπιρίγκου και αποφάσισε ο Μάνος Δασκαλάκης να χωρίσουν.

Μια εικόνα που δεν ταιριάζει καθόλου σε μια μητέρα που έχει χάσει τρία παιδιά περιέγραψε πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου, φωτίζοντας κι άλλες πτυχές του χαρακτήρα της. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ειδικά στην κηδεία της Τζωρτζίνας, καθυστέρησε πάρα πολύ να πάει. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε το mail και τον κωδικό του Μάνου στο tablet

«Για τη μητέρα δεν θα το έλεγες ότι έχει χάσει το παιδί της. Στην τελευταία κηδεία του παιδιού, είχε έρθει πρώτα η σορός του παιδιού και μετά ήρθε η Ρούλα. Μετά από 10 - 20 λεπτά εμφανίστηκε. Δεν την έλεγες κλαμένη, λες και ερχόταν τυπική επίσκεψη», είπε.

Η περιγραφή αυτή ταιριάζει και με άλλη μαρτυρία πριν από μερικές μέρες ότι η Ρούλα μαζί με τον Μάνο και τον πεθερό της πριν από την κηδεία της Τζωρτζίνας, έπιναν καφέ σε καφετέρια της Πάτρας, ενώ δεν φορούσε μαύρα.

Πάτρα: Η αποκάλυψη για το πανάκι της Ίριδας

Ο νεαρός αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τη Ρούλα πριν από τον Μάνο και, όπως είπε, όταν της είπε ότι θέλει να χωρίσουν, η συμπεριφορά της άλλαξε πολύ. 

«Φερόταν λίγο περίεργα η Ρούλα όσο ήμασταν μαζί. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δυο - δυόμιση μήνες μου είπε ''είσαι σίγουρος ότι θες να χωρίσουμε; Θα πιάσω τον τάδε και θα του πω όσα μου εμπιστεύτηκες και ότι τον έχεις κατηγορήσει''. Της λέω '' ρε Ρούλα με κοροϊδεύεις, με εκβιάζεις δηλαδή;'' Και μου λέει ''δεν σε εκβιάζω, σε προειδοποιώ''», είπε ο πρώην της 33χρονης.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ερώτηση στον ιατροδικαστή για την ασφυξία

Ο ίδιος είχε γνωρίσει την Τζωρτζίνα, την οποία περιέγραψε ως ένα πολύ χαμογελαστό και δραστήριο παιδί.

«Θα ερχόταν να σε πάρει αγκαλιά, να σου μιλήσει. Όταν ήταν μαζί μας ή και με άλλους η Ρούλα ήταν μια κανονική μητέρα, δεν την έβλεπες να φωνάξει», συνέχισε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: 27 αναζητήσεις στο διαδίκτυο για θανατηφόρες ουσίες

Αποκάλυψε τέλος και ποιος είναι ο άνδρας με τον οποίο την έπιασε επ’ αυτοφώρω ο Μάνος Δασκαλάκης και αποφάσισε να χωρίσουν. 

«Γνωρίζω για μια σχέση που είχε η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο Μάνος από όσα έχω μάθει εγώ, είχε πιάσει τον... μαζί με τη Ρούλα στο κρεβάτι. Κι όχι με τον κουμπάρο που έχουν βγει και λένε ότι είναι από την Κεφαλονιά», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top