Η Ρούλα χρησιμοποιούσε το mail του Μάνου - Της το έδωσε μετά από καβγά

Υπάρχει και 2ο mail που χρησιμοποιούσαν από κοινού - Οι αρχές δεν το έψαξαν

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου χρησιμοποιούσε το mail του Μάνου Δασκαλάκη και τον λογαριασμό του στη Google. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: 27 αναζητήσεις στο διαδίκτυο για θανατηφόρες ουσίες

Το tablet της μικρής Τζωρτζίνας ήταν συνδεδεμένο σε αυτό το mail, και από εκεί έκανε 27 αναζητήσεις για αναισθητικά φάρμακα. Το όνομα του mail, όμως, είναι ψευδώνυμο και δεν ανήκει στην ίδια την Ρούλα Πισπιρίγκου. Πρόκειται για το παρατσούκλι που είχε ο Μάνος όταν έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ οι αριθμοί που έχει στη συνέχεια το mail είναι τα γενέθλιά του. Αυτός ο λογαριασμός ανήκε αρχικά στον Μάνο Δασκαλάκη.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Όταν, όμως, έγινε η πρώτη προστριβή του ζευγαριού, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε από τον άντρα της να της παραδώσει το mail και το password του, καθώς πίστευε ότι μέσω αυτού μιλούσε με άλλες γυναίκες. Εκείνος της έδωσε τους κωδικούς του, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι τους και να δείξει ότι είναι «καθαρός». 

Πάτρα: Η αποκάλυψη για το πανάκι της Ίριδας

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπάρχει και ένα δεύτερο email που χρησιμοποιούσε από κοινού το ζευγάρι, το οποίο δεν έχει διερευνηθεί ακόμα από τις αρχές. 

Τι έψαξε στο Google η Ρούλα Πισπιρίγκου 

Από την αναζήτηση στο κινητό τηλέφωνο και την κάρτα μνήμης της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν 27 αναρτήσεις σε ιστοσελίδες ιατροφαρμακευτικού περιεχόμενο από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι και τις 30 Μαρτίου του 2022. Στις 17 Ιανουαρίου, την ημέρα που η Τζωρτζίνα υποβλήθηκε σε μαγνητική εγκεφάλου και καθυστέρησε να ξυπνήσει, η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως χορηγηθήκαν στο παιδί οι ουσίες μέθη και χλωράλη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ερώτηση στον ιατροδικαστή για την ασφυξία

Στις 20:57 της ίδιας μέρας τα ψηφιακά ίχνη δείχνουν αναζήτηση της κατηγορουμένης σε ιστοσελίδα με αν αισθητικά φάρμακα, μεταξύ των οποίων και η κεταμίνη όχι όμως η χλωράλη.

Στις 26 Ιανουαρίου του 2022 η μηχανή αναζήτησης «πρότεινε» στη Ρούλα Πισπιρίγκου ιστοσελίδες που καταγράφουν τη δράση της κεταμίνης.

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο και οι κάμερες γύρω από το «Αγλαΐα Κυριακού»

Ωστόσο, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πάτησε το συγκεκριμένο προτεινόμενο. Στις 29 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα κατέληξε και δύο μήνες μετά, στις 30 Μαρτίου λίγο πριν τη σύλληψη της, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε τρεις αναζητήσεις των όρων «κεταμίνη», «κεταμίνη φαινοβαρβιτάλη» και υδροχλωρικό κεταμίνη. Όλες οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου έγιναν από ένα λογαριασμό στη Google, ο οποίος ήταν φτιαγμένος με το ψευδώνυμο του Μάνου. 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top