Πάτρα: Στο μικροσκόπιο και οι κάμερες γύρω από το «Αγλαΐα Κυριακού»

Ψάχνουν για ύποπτες δοσοληψίες της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το ρεπορτάζ του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star (18/4/2022) / Νέες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Τα αναισθητικά φάρμακα που αναζητούσε στο διαδίκτυο - Πότε αναζήτησε την κεταμίνη

Οι αρχές αναζητούν την πορεία της κεταμίνης μέχρι τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Εκτιμάται ότι την προμηθεύτηκε χέρι με χέρι και όχι από το διαδίκτυο. Γι' αυτό ερευνώνται όλες οι κάμερες γύρω από το νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» για ύποπτες κινήσεις της 33χρονης.

Το πώς έφθασε η κεταμίνη στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου αναζητούν οι αρχές, με την ίδια να επιμένει ότι δε γνώριζε τίποτα για την ουσία αυτή και ως εκ τούτου δεν είναι εκείνη που χορήγησε τη θανατηφόρα δόση στην Τζωρτζίνα. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: 27 αναζητήσεις στο διαδίκτυο για θανατηφόρες ουσίες

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ένα τουλάχιστον κινητό τηλέφωνο, από αυτά που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, αλλά και το τάμπλετ, που θάφτηκε μαζί με την Τζωρτζίνα, έχουν «προδώσει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Κι αυτό γιατί αποκαλύπτουν ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο φαρμακευτικές ουσίες, ανάμεσά τους και την κεταμίνη. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πηγαίνοντας στον ανακριτή

Οι αρχές εκτιμούν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη χέρι με χέρι

Πισπιρίγκου: Ξετυλίγεται το κουβάρι - Νέες αποκαλύψεις για τις αναζητήσεις

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τρεις μέρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα, η Ρούλα είχε λάβει στο τάμπλετ της μικρής μια ειδοποίηση για την ουσία που έκοψε το νήμα της ζωής της Τζωρτζίνας, αλλά και για ένα άλλο κατασταλτικό σκεύασμα. 

Κεταμίνη: Πιθανόν να μην έκανε μέσω διαδικτύου την παραγγελία 

Η εφημερίδα υποστηρίζει πως αν έφθασε η κεταμίνη στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου εκείνο το διάστημα, οι τρεις μέρες δεν επαρκούν για την αποστολή και την παραλαβή της. Έτσι οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν το ενδεχόμενο να προμηθεύτηκε την ουσία χέρι με χέρι. 

Πισπιρίγκου: Θρίλερ για την κεταμίνη – Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας «μίλησε»  

Γι’ αυτό ερευνούν εξονυχιστικά όλες τις επαφές που είχε εκείνες της μέρες τηλεφωνικά, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω social media ή email. 

Σύμφωνα με την ίδια μάλιστα, αλλά και τους οικείους της, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της Τζωρτζίνας, όσο το παιδί νοσηλευόταν στο «Αγλαΐα Κυριακού». Ωστόσο έχει καταγραφεί ότι βγήκε τρεις τουλάχιστον φορές από το νοσοκομείο. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξετάζονται και οι κάμερες γύρω από το «Αγλαΐα Κυριακού»

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν και το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας γύρω από το νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί μήπως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάποια «ύποπτη συνάντηση».

Πάτρα: Βρέθηκε νέα ουσία στα ούρα της Τζωρτζίνας, σχετική με την κεταμίνη

Οι έρευνες, μάλιστα, δεν περιορίζονται μόνο πέριξ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού».

Από δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει προκύψει ότι αναζητούσε άτομο ή άτομα για να χτυπήσουν τον Μάνο, ώστε να φοβηθεί και να επιστρέψει κοντά της. 

Πάτρα: Βρέθηκε νέα ουσία στα ούρα της Τζωρτζίνας, σχετική με την κεταμίνη

«Δεν είναι και… αγιόπαιδα τα άτομα αυτά» είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» υψηλόβαθμη αστυνομική πηγή και πρόσθεσε: «Έχουν επαφές οι συγκεκριμένοι και υπάρχουν διάφορα “κανάλια” επικοινωνίας με “πιάτσες” ναρκωτικών, τόσο στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα, όπου η κεταμίνη κυκλοφορεί παράνομα σε ευρεία έκταση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top