Ρούλα Πισπιρίγκου: 27 αναζητήσεις στο διαδίκτυο για θανατηφόρες ουσίες

Ο «τανάλιας» στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας και οι διαφημίσεις για κεταμίνη

27 αναζητήσεις αναισθητικών ουσιών φέρεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο. Αυτό δείχνει μέχρι στιγμής η έρευνα στο τάμπλετ που έθαψε μαζί με την Τζωρτζίνα. Τις αναζητήσεις τις έκανε ακόμα κι όταν το παιδί ήταν καλά. Ενδεχομένως να έχει ψάξει και για κεταμίνη.

Το τάμπλετ που «έθαψε» η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα έδωσε και νέα στοιχεία για τις αναζητήσεις θανατηφόρων ουσιών που έκανε στο διαδίκτυο. 

Κατερινόπουλος: Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις για Ρούλα - Μάνο  

Τα ψηφιακά ίχνη της Ρούλα Πισπιρίγκου δείχνουν ότι αναζητούσε αναισθητικές ουσίες, μεταξύ αυτών πιθανόν και κεταμίνης. 

Πισπιρίγκου και Τζωρτζίνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι έψαχνε στο διαδίκτυο για αναισθητικές ουσίες

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, ένα νέο στοιχείο ενδεχομένως να «μαρτυρήσει» τον δρόμο της κεταμίνης.

Πισπιρίγκου: Ξετυλίγεται το κουβάρι - Νέες αποκαλύψεις για τις αναζητήσεις

Συγκεκριμένα μέσα από τον λογαριασμό email με το όνομα «tanalias219», τον οποίο χρησιμοποιούσε αρχικά ο Μάνος Δασκαλάκης και στη συνέχεια αποκλειστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε κάνει 27 αναζητήσεις αναισθητικών ουσιών στο διαδίκτυο, ακόμη κι όταν η Τζωρτζίνα ήταν καλά στην υγεία της. 

αναζητήσεις Πισπιρίγκοθ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τις 12 Ιανουαρίου 2022 μέχρι τις 30 Μαρτίου όταν και συνελήφθη η κατηγορούμενη, είχε πραγματοποιήσει 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων, μεταξύ των οποίων η κεταμίνη, αλλά και άλλες αναισθητικές ουσίες.

Πισπιρίγκου: Θρίλερ για την κεταμίνη – Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας «μίλησε»  

Η Ρούλα φαίνεται πως είχε κάνει τις συγκεκριμένες αναζητήσεις τόσο πριν τον θάνατό της Τζωρτζίνας, όσο και σε περιόδους που η 9χρονη ήταν καλά στην υγεία της.

Είναι η ίδια χρονική περίοδος που, όπως αποκάλυψαν οι γιατροί του Ωνασείου και οι υπεύθυνοι της εταιρείας του βηματοδότη και του απινιδωτή, η Τζωρτζίνα πάθαινε βραδυκαρδίες και είχε ενεργοποιηθεί πολλές φορές μέσα στην ημέρα ο βηματοδότης της, χωρίς κανείς να έχει μάθει τίποτα.

Ρ. Πισπιρίγκου: Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της ανάλυσης στις συσκευές της 

Στις 17 Ιανουαρίου, επίσης, η Τζωρτζίνα έκανε τη μαγνητική τομογραφία και της είχε χορηγηθεί η αναισθητική ουσία χλωράλη. Την ίδια μέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να ψάχνει διαδικτυακά βιβλία που αναφέρουν την κεταμίνη και ό,τι προβλήματα προκαλεί η υπερδοσολογία της, παρόλο που από τους γιατρούς είχε ξεκαθαριστεί ότι δόθηκε άλλη ουσία στην 9χρονη.

Επίσης, ερευνάται τι είχε ψάξει η 33χρονη στις 26 Ιανουαρίου, όταν και της εμφανίστηκε η διαφήμιση από τη Google για την κεταμίνη και ουσίες σαν αυτήν.

Πισπιρίγκου: «Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι κεταμίνη»

Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου σε συνέντευξή της στο Mega και τη Σίσσυ Χρηστίδου επέμεινε ότι είναι αθώα, αλλά και ότι η κεταμίνη υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών τη στιγμή της ανάνηψης της Τζωρτζίνας. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι έψαξε στο διαδίκτυο την κεταμίνη, μόνο όταν έμαθα ότι κατηγορείται για τον θάνατο του παιδιού της. 

Σφακιανάκης: Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας στο μνήμα κρύβει το μυστικό 

«Έχω πει στην ομολογία μου πώς την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά - σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία κι αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πάτρα: Βρέθηκε νέα ουσία στα ούρα της Τζωρτζίνας, σχετική με την κεταμίνη

Παραδέχθηκε, επίσης, ότι έχει αναζητήσει θανατηφόρες ουσίες, καθώς έψαξε για μια νέα αναισθητική ουσία που δόθηκε στο παιδί. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έψαξε την ουσία φαινοβαρβιτόλη που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top