Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ερώτηση στον ιατροδικαστή για την ασφυξία

Τι λέει ο δικηγόρος της για τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να ρώτησε την ιατροδικαστή αν μπορεί να φανεί ο θάνατος από ασφυξία, όταν έφυγε από τη ζωή η Ίριδα. Γιατί η 33χρονη κάνει δεύτερες σκέψεις για το αίτημα αποφυλάκισης. «Δεν άνοιξε τη διαφήμιση για την κεταμίνη», λέει ο δικηγόρος της. 

Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και τη συμπεριφορά της μητέρας των τριών παιδιών. 

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο και οι κάμερες γύρω από το «Αγλαΐα Κυριακού»

Σήμερα το πρωί η αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» έκανε μια ακόμα αποκάλυψη για ένα περιστατικό μετά τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: 27 αναζητήσεις στο διαδίκτυο για θανατηφόρες ουσίες

«Υπάρχει η πληροφορία ότι μετά τον θάνατο της Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε την ιατροδικαστή αν μπορεί να φανεί, αν ο θάνατος του βρέφους προέρχεται από ασφυξία. Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι παθολογικά τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών», είπε η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου στο  Mega.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τα στοιχεία με δικαιώνουν»

Την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω του δικηγόρου της, Όθωνα Παπαδόπουλου, δήλωσε πως τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο τη δικαιώνουν. 

Όπως είπε ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται δικαιωμένη αφού όπως αποδεικνύεται από την έρευνα, έψαξε για την κεταμίνη στο διαδίκτυο στις 30 Μαρτίου όταν και συνελήφθη. 

Αυτό είχε υποστηρίξει και στην ανακρίτρια, κατά την απολογία της, επιμένοντας ότι δε γνώριζε καν τι είναι η συγκεκριμένη ουσία. 

Πρόσθεσε ότι στις 17/1/2021 η κατηγορούμενη είχε κάνει πράγματι αναζήτηση στο διαδίκτυο για αναισθητικές ουσίες, όχι όμως δηλητήρια ή θανατηφόρες ουσίες, όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα. 

Ήταν η μέρα που η Τζωρτζίνα είχε υποβληθεί σε μαγνητική εγκεφάλου και, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναζητήσει πληροφορίες για τις αναισθητικές ουσίες που είχαν χορηγηθεί στο παιδί της. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, λόγω αυτής της αναζήτησης, της εμφανίστηκε ως διαφήμιση μια ειδοποίηση για την κεταμίνη, την οποία, αποδεικνύεται ότι δε διάβασε. 

Ο κ. Παπαδόπουλος έριξε και πάλι το βάρος στους γιατρούς του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», υποστηρίζοντας ότι εγγράφως το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι κεταμίνη υπήρχε στο νοσοκομείο. 

Όπως είπε η κεταμίνη υπήρχε σε βαλιτσάκια στη ΜΕΘ και μέσα υπήρχαν πέντε φιαλίδια κεταμίνης των 5 ml/mg το καθένα. 

«Η κεταμίνη βρισκόταν στα χέρια των γιατρών, πολύ κοντά στην Τζωρτζίνα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πότε θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης

Πληροφορίες του Mega ανέφεραν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει δεύτερες σκέψεις για την υποβολή του αιτήματος αποφυλάκισης. Ωστόσο, ο δικηγόρος της το διαψεύδει. «Θα κατατεθεί όταν είναι έτοιμα τα απαραίτητα έγγραφα», ανέφερε ο Όθωνας Παπαδόπουλος. 

Κατερινόπουλος: Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις για Ρούλα - Μάνο  

Η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα φαίνεται να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να βρεθεί ειδικός πραγματογνώμονας που να αναλάβει να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της, ώστε να καταθέσει το αίτημα για την αποφυλάκιση. 

Πισπιρίγκου: Ξετυλίγεται το κουβάρι - Νέες αποκαλύψεις για τις αναζητήσεις

Αρχικά, ο δικηγόρος της είχε δηλώσει πως σκοπεύει να ζητήσει να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση της 33χρονης με περιοριστικούς όρους. Μένει τώρα να δούμε πώς θα κινηθούν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top