Γιώργος Νινιός: Τα παιδιά που δεν έκανε και η σχέση με γνωστή παρουσιάστρια

Δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας ως Δημητρός στη σειρά «Η Παραλία»

Παλαιότερη συνέντευξη του Γιώργου Νινιού στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται της Ναταλίας Γερμανού

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς. Έχει ένα πλούσιο βιογραφικό μιας και οι δουλειές του στον κινηματογράφο και το θέατρο αγκαλιάστηκαν από το κοινό.

Ο Γιώργος Νινιός έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του

Ο Γιώργος Νινιός έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του/ Φωτογραφία NDP 

Όσο για τα σήριαλ στα οποία πρωταγωνίστησε ο Γιώργος Νινιός σημείωσαν τεράστια εμπορική επιτυχία, αφού τα νούμερα τηλεθέασης «χτυπούσαν» κόκκινο.

Ενδεικτικοί είναι οι ρόλοι στις σειρές: Βαμμένα κόκκινα μαλλιά, Μαύρος Ωκεανός, Αέρινες Σιωπές, Για την καρδιά ενός αγγέλου, Έρωτας Μετά και άλλες πολλές.

Γιώργος Νινιός: Αυτό είναι το βιογραφικό του

Ο Γιώργος Νινιός γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα, μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής αν και κατάγεται από τον Άμμο Μεσσηνίας.
Σπούδασε για έναν χρόνο στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, την οποία εγκατέλειψε μετά την εισαγωγή του στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, λόγω έλλειψης χρόνου.

Την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση έκανε ως χορευτής στην παραγωγή της ΕΡΤ «Play back» και όχι ως ηθοποιός. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο με τις «Τρωάδες» και στον κινηματογράφο με το «Αίμα των Αγαλμάτων» του Τόνυ Λυκουρέση. Για τις ανάγκες των έργων στα οποία συμμετέχει, συχνά συνθέτει μουσική και τραγούδια, τα οποία γράφει και ερμηνεύει ο ίδιος.

Το 1998 συνεργάστηκε με τον Διονύση Τσακνή στην ταινία «Έξι με Έξι», στην οποία ο Τσακνής είχε γράψει τη μουσική και τα τραγούδια.
Την ίδια χρονιά οι δυο τους συμμετείχαν σε συναυλίες. Τον χειμώνα του 2002 συμμετείχε στην μουσική παράσταση «Άριστα Τραγούδια» στο Zoom, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε ο ίδιος και στην οποία συνεργάστηκε με την τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου.

Τον Νοέμβριο του 2012 έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το έργο του Νίκου Ποριώτη «Δε θα μείνω πολύ» με πρωταγωνιστές τον ίδιο το συγγραφέα και την Κατερίνα Μπιλάλη στο Θέατρο του Ήλιου.

Ο Γιώργος Νινιός αγαπά τη μουσική και τα τραγούδια και έχει γράψει τραγούδια για το θέατρο

Ο Γιώργος Νινιός αγαπά τη μουσική και τα τραγούδια και έχει γράψει τραγούδια για το θέατρο

Στις 20 Απριλίου 2017 παρουσίασε για πρώτη φορά μουσική και τραγούδια, που έχει γράψει για το θέατρο, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στάση ΕΡΤ».

Η προσωπική ζωή, η σχέση με τη Ναταλία Γερμανού και ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

Μπορεί να έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της υποκριτικής και τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα επάνω του, αλλά στην προσωπική του ζωή κρατά χαμηλούς τόνους. Βέβαια, μία σχέση του που έγινε γνωστή ήταν αυτή με τη Ναταλία Γερμανού.

Παλαιότερη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Νινιού  με τη Ναταλία Γερμανού TO 2012

Παλαιότερη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Νινιού  με τη Ναταλία Γερμανού το 2012

Ο 64χρονος ηθοποιός είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι δε θα έπρεπε ποτέ να γίνουν ζευγάρι, καθώς ήταν δύο άνθρωποι που δεν ταίριαζαν καθόλου και δεν είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα. Αν και χώρισαν μετά από λίγους μήνες συνεχίζουν να διατηρούν άριστες σχέσεις.

Ο Γιώργος Νινιός είναι εργένης, δεν έκανε παιδιά, ούτε ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. «Δεν ξέρω. Όπως μου είπε ένας φίλος, δεν είναι όλοι για όλα», είχε πει εξηγώντας γιατί δε δημιούργησε τη δική του οικογένεια. 

Ο Γιώργος Νινιός δηλώνει μοναχικός άνθρωπος

Ο Γιώργος Νινιός δηλώνει μοναχικός άνθρωπος/ Φωτογραφία NDP

Ο ίδιος δηλώνει μοναχικός τύπος: «Γενικά είμαι μοναχικός άνθρωπος, είναι επιλογή μου η μοναξιά. Είμαι ευχαριστημένος από ανθρώπους που υπήρχαν κι υπάρχουν κι είναι δίπλα μου κι έχουν απλώσει χέρι κι έχω σηκωθεί. Στις δύσκολες στιγμές ήμουν τυχερός. Όσοι έχουν απομακρυνθεί, έχουν απομακρυνθεί από τη συμπεριφορά μου. Θέλει προσπάθεια και δουλειά να είσαι παρών και να μην πικραίνεις αλλά εγώ δεν το καταφέρνω πάντα».

Οι διακρίσεις του Γιώργου Νινιού 

•    Πήρε τιμητική διάκριση για την ερμηνεία του στη "'Δέσποινα" στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 1990 και το βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου στα Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 1989 και 1991 για τις ταινίες "Δεξιότερα της δεξιάς"[2] και "Δραπέτης", "Ισημερία" αντίστοιχα.
•    Το 1990 πήρε βραβείο Α΄Ανδρικού ρόλου στα Κρατικά Βραβεία για τη συμμετοχή του στην ταινία "Το Πέρασμα" της Βασιλικής Ηλιοπούλου.
•    Το 1992 πήρε στα Βραβεία Ελληνικής Τηλεόρασης το βραβείο του Α΄ Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά», στην οποία έκανε και την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός.
•    Το 2007, βραβεύτηκε στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2007 για το ρόλο του στην παράσταση «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;»

Η μεγάλη του αγάπη και ο ρόλος στη σειρά «Η Παραλία»

Είναι μηχανόβιος και έχει λάβει μέρος σε αγώνες, στους οποίους έχει επανειλημμένα βραβευτεί.

 


Φέτος, τον απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ, «Η Παραλία» όπου υποδύεται τον Δημητρό Αρχοντάκη και πολλές φορές έχει αποθεωθεί στα social media για το υποκριτικό του ταλέντο.

Ο μεγάλος του φόβος

Η μεγαλύτερη φοβία του Γιώργου Νινιού είναι ο θάνατος. «Μόνο τον θάνατο φοβάμαι. Αλλά δεν τον πολυσκέφτομαι, γιατί μπορεί να θέλει να κάνουμε παρέα και δε θέλω. Τον σκέφτομαι με την έννοια ότι η ζωή είναι ωραία και είναι κρίμα να τελειώσει», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο Γιώργος Νινιός εξηγεί γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έκανε παιδιά

Ο Γιώργος Νινιός εξηγεί γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έκανε παιδιά
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top