Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση του Μάνου για τη σύλληψη της Ρούλας

«Κλειδαμπαρωμένοι» στο σπίτι η μητέρα, ο πατριός, ο θείος και η αδερφή της

Τα πρώτα λόγια της Ρούλας στους αστυνομικούς, όταν της χτύπησαν το κουδούνι για να τη συλλάβουν - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, αφού η μητέρα τους συνελήφθη πριν από λίγο για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, της πρωτότοκης κόρης της.

Πάτρα: Έφτασε στη ΓΑΔΑ η Ρούλα - Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Λίγα λεπτά μετά τη σύλληψη της Ρούλας, ο πατέρας των τριών κοριτσιών δήλωσε άγνοια για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τον Alpha.

Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη μητέρα

«Πριν που μιλήσαμε δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω. Τώρα δεν ξέρω τι να σας πω. Δε γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω», φέρεται να είναι η πρώτη αντίδρασή του.

Πάτρα - πατέρας τριών παιδιών

Σε ερώτηση αν είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία προς την πρώην σύζυγό του ή στον ίδιο, ο Μάνος απάντησε: «Από κανέναν, είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή», ενώ αρνητικά απάντησε και στην ερώτηση αν του έχει ζητηθεί να μεταβεί στην Αθήνα.

Πάτρα: Τι είναι η κεταμίνη που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Η πρώτη αντίδραση του πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα για τη σύλληψη της Ρούλας - Βίντεο Alpha

Πάτρα: «Κλειδαμπαρώμενοι» στο σπίτι η μητέρα, ο πατριός, ο θείος και η αδερφή της Ρούλας

«Κλειδαμπαρωμένοι» μέσα στο σπίτι της Ρούλας βρίσκονται η μητέρα, ο πατριός, ο θείος και η αδερφή της, η οποία ήταν μαζί της όταν οι άνδρες της Ασφάλειας της χτύπησαν το κουδούνι και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Την ίδια ώρα, εξοργισμένο πλήθος βρίσκεται συγκεντρωμένο έξω από την οικία τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι προσπάθησαν να λιντσάρουν τη μητέρα της. «Δολοφόνοι», φώναζαν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους. 

Πάτρα - σπίτι Ρούλας

Πάτρα - κόσμος έξω από το σπίτι της Ρούλας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top