Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η Ρούλα - Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

«Αν σκοτώσεις το παιδι σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους»

Στη ΓΑΔΑ έφτασε πριν από λίγο η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, ενώ εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας.

Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη μητέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελεας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδι σου, είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις - Στην Εισαγγελέα οδηγείται η μητέρα των παιδιών

Η ΕΛ.ΑΣ., με επίσημη ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί τη σύλληψη της Ρούλας: « Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της».

Πάτρα - στη ΓΑΔΑ η Ρουλα

Νωρίτερα, άνδρες της Ασφάλειας προχώρησαν στην προσαγωγή της Ρούλας στην Πάτρα, μετά από εντολή της Εισαγγελέως, Σωτηρίας Παπαγεωργοπούλου. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι ραγδαίες αυτές εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα ήρθαν λίγα λεπτά μετά τις πληροφορίες ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, ουσία που δεν της είχαν χορηγήσει ποτέ οι γιατροί που την παρακολουθούσαν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top