Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας για το «τοξικό αέριο»

Κατηγορηματική η αδελφή της - «Αποκλείεται να πείραζε ποτέ τα παιδιά της»

Όσα είπε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η αδελφή της μητέρας και θεία των τριών κοριτσιών

Σαν βόμβα «έσκασε» χθες η πληροφορία ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα, το κοριτσάκι της οικογένειας στην Πάτρα που πέθανε τελευταίο από τις άλλες δύο αδελφούλες της, είναι πιθανό να είχε εισπνεύσει τοξικό αέριο, καθώς βρέθηκε αλλοίωση στο οστό της μύτης της. Το δημοσίευμα έσπευσε να διαψεύσει η Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία με σχετική ανακοίνωσή της.

Πάτρα: Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές ότι η Τζωρτζίνα εισέπνευσε τοξικό αέριο

Την ώρα που κυκλοφόρησε η χθεσινή δημοσίευση για την εισπνοή τοξικού αερίου, η μητέρα των παιδιών βρισκόταν εκτός σπιτιού, ενώ έξω από το σπίτι είχαν στηθεί κάμερες προκειμένου να καταγράψουν την αντίδρασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, κατά την επιστροφή της αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ήταν εμφανώς αναστατωμένη και όταν κάποιος από τους δημοσιογράφους επέμεινε ρωτώντας τη για όλα αυτά που γράφτηκαν, εκείνη απάντησε: «Η αντίδρασή μου αν ήμουνα στο σπίτι μόνη μου θα ήταν να πέσω από εκεί πάνω», δείχνοντας την ταράτσα.

Πάτρα: «Σκότωσέ τη και αυτοκτόνα» - Νέα μηνύματα μίσους στους γονείς

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη διαρροή της πληροφορίας αυτής, το ζευγάρι άρχισε να λαμβάνει εκ νέου απειλητικά μηνύματα.

Για πρώτη φορά η αδελφή της μητέρας και θεία των τριών νεκρών κοριτσιών

 Η αδελφή της μητέρας ήταν παρούσα στον θάνατο του δεύτερου μωρού, της 6,5 μηνών Ίριδας. Η ίδια περιέγραψε στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όσα δραματικά συνέβησαν:

«Το ταΐσαμε και πήγαμε για ύπνo. Ο Μάνος δούλευε. Eγώ κοιμήθηκα μαζί με την Ρούλα. Γύρω στις 07:30 το παιδί έκλαψε και πήγε και της έδωσε την πιπίλα της. Το πρωί γύρω στις 10:30 σηκωθήκαμε και ντυθήκαμε. Ήταν Κυριακή και είχαμε κανονίσει να πάμε για έναν καφέ, μαζί με τα παιδιά. Η Ρούλα έφτιαχνε την κρέμα της και πήγα εγώ να ξυπνήσω το μωρό. Είδα ότι είχε ξεσκεπαστεί και όταν την έπιασα, ήταν παγωμένο το παιδί. Έβλεπα ότι δεν κινείται η κοιλιά της να ανασαίνει κι εκεί κατάλαβα ότι κάτι έχει γίνει» περιέγραψε η Δήμητρα.

Άναψα το φως και είδα ότι είχαν μελανιάσει τα χείλη της. Ήταν ότι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει στη ζωή μου

Στη συνέχεια, η θεία της μικρής περιέγραψε πως πήγε το παιδί στη μάνα του και πως ξεκίνησαν και οι δύο μαζί να του κάνουν προσπάθειες ανάνηψης. «Πήρα πρώτα τον Μάνο να έρθει στο σπίτι και το ΕΚΑΒ. Άκουγα τη Ρούλα και τον Μάνο να φωνάζουν "σας παρακαλούμε σώστε το, είναι το δεύτερο παιδί"» σημείωσε.

Πάτρα: «Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν. Εκείνη ήταν πάντα πιο ψυχρή»

Στο νοσοκομείο διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε τελικά καταλήξει. «Όταν έφτασα, είδα τον Μάνο να έχει πέσει κάτω και να κλαίει, ενώ η Ρούλα ήταν μέσα γιατί είχε λιποθυμήσει» είπε. 

Σημείωσε ακόμη, ότι ένα πανάκι με δύο σταγόνες αίμα που βρήκε στην κούνια του μωρού, το παρέδωσε η ίδια στην αστυνομία.

«Η Τζωρτζίνα ξύπνησε από τα ουρλιαχτά της Ρούλας και ρωτούσε τι συμβαίνει κι αν θα πέθαινε η αδελφή της γιατί είχε χάσει ήδη τη Μαλένα» ανέφερε. 

Πάτρα: Τι έψαχνε η μητέρα στο διαδίκτυο μετά τον χαμό των παιδιών της

Σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας, είπε ότι το παιδί στο νοσοκομείο ήταν γελαστό και έπαιζε. «Όταν με πήρε η αδελφή μου και μου είπε "η Μαλένα έφυγε" δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν μπορούσα να το καταλάβω γιατί έκλαιγε. Όταν την είδα το ίδιο βράδυ, ήταν στα χαμένα, γι' αυτό και κινήθηκαν και νομικά με τον Μάνο να μάθουν τι είχε συμβεί» σημείωσε.

Τέλος, η αδελφή της τόνισε ότι η Ρούλα «έλιωνε για τα παιδιά της. Ούτε μία στο εκατομμύριο να έχει πειράξει τα παιδιά της. Δεν την έχουν αφήσει να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Τα παιδιά ήταν όλη μέρα με τη Ρούλα, ήταν τρελαμένα με τη μάνα τους όπως κι εκείνη γι΄αυτά. Δεν ξέρω πώς μπορεί να ξεκίνησαν όλα αυτά, λογικά για τη δημοσιότητα». Κατέληξε, λέγοντας πως ήταν μια φυσιολογική μαμά, δεν είχε ποτέ ψυχολογικά προβλήματα και ούτε έπαιρνε φάρμακα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top