Πάτρα: Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές ότι η Τζωρτζίνα εισέπνευσε τοξικό αέριο

Δε βρέθηκαν ευρήματα αλλοίωσης στο κοκαλάκι της μύτης

Όσα είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας 

Νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα έρχονται στο φως, την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πάτρα: «Δεν είναι τυχαίο ότι πέθαναν και τα τρία παιδιά το Σαββατοκύριακο»

Συγκεκριμένα, πληροφορίες ανέφεραν ότι η νεκροψία, η νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του παιδιού εντόπισαν αλλοίωση στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες, κάτι που προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς και τον αιφνίδιο θάνατο της.

Θάνατος κοριτσιών: «Οι αρχές έχουν τον τρόπο να βρουν την άκρη του νήματος»

Ωστόσο, η Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία διέψευσε τις πληροφορίες, αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση: «Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε σε site την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται», αναφέρεται στην ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νικόλαος Γ. Καρακούκης.

Πάτρα: «Δεν προκύπτει ανθρωποκτονία για τον θάνατο της Μαλένας»

Νωρίτερα, αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογράφου του Star Κατερίνας Παπακωστοπούλου, ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που έκανε την νεκροτομή της Τζωρτζίνας ξεκαθάρισε ότι δε βρήκε ευρήματα αλλοίωσης στο κοκαλάκι της μύτης, ενώ αμέσως μετά την εξέταση το παιδί ετάφη. Τόνισε, ακόμα, ότι δεν υπήρξε κρυφά εκταφή του παιδιού για δεύτερη ιατροδικαστική διερεύνηση.

Από την πλευρά της, η μητέρα της Τζωρτζίνας σε επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος του Star μαζί της, επιβεβαίωσε ότι ουδέποτε έγινε εκταφή του παιδιού. Συνεπώς, δεν υπάρχει δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση.

Πάτρα: Νέες δηλώσεις από τη μητέρα - Τι είπε για το Σύνδρομο Μινχάουζεν

Πάτρα: Οι γιατροί ήθελαν να βάλουν κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας

Οι γιατροί που παρακολουθούσαν την 9χρονη Τζωρτζίνα φέρεται να ήθελαν να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο της, προκειμένου να την παρακολουθούν, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega.

Οι γιατροί φέρεται να είχαν προβληματιστεί ιδιαίτερα από το γεγονός ότι τα παιδιά είχαν παρουσιάσει προβλήματα υγείας όταν βρίσκονταν μόνα τους σε μονόκλινο δωμάτιο, χωρίς την επίβλεψη γιατρών. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δε συνέβαινε, όταν νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ.

Κάμερες στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα ήθελαν να βάλουν οι γιατροί - Πηγή/βίντεο: Mega

Πάτρα: Η μητέρα εμφανιζόταν ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών στα social media

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ της εκπομπής T Live της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, σύμφωνα με το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών ισχυριζόταν σε σελίδα στο Facebook ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών.

«Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;», είχε γράψει χαρακτηριστικά το 2017.  Μέλος της ομάδας της είχε απαντήσει, με την 33χρονη να χαρακτηρίζει το δικό της πρόβλημα υγείας ως «ιδιάζουσα περίπτωση», λέγοντας πως διαγνώστηκε την ίδια ημέρα. Ένα άλλο μέλος της ομάδας είχε ρωτήσει τότε τη μητέρα πώς έγινε η διάγνωση της, με την ίδια να απαντά ότι το ανακάλυψε μέσα από ένα τεστ παπ.

Ωστόσο, ιατρικές πηγές την διέψευσαν στην εκπομπή, αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. «Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών», επεσήμαναν στην εκπομπή.

Οι αναρτήσεις της μητέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα για τον καρκίνο των ωοθηκών - Πηγή/βίντεο: T live / Alpha


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top