Πάτρα: «Δεν προκύπτει ανθρωποκτονία για τον θάνατο της Μαλένας»

Απορρίφθηκε η μήνυση των γονιών για τον θάνατο του πρώτου τους παιδιού

Σύμφωνα με εισαγγελική διάταξη δεν προκύπτουν στοιχεία που να παραπέμπουν σε ανθρωποκτονία στην περίπτωση της μικρής Μαλένας - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Χθες, την ώρα που προβαλλόταν στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η συνέντευξη των γονιών των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, εκδόθηκε από την Εισαγγελέα η απόφαση σχετικά με το αν υπάρχει το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας στην υπόθεση θανάτου της μικρής Μαλένας.

Πάτρα: Νέες δηλώσεις από τη μητέρα - Τι είπε για το Σύνδρομο Μινχάουζεν

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σόμπολος ο οποίος επισύναψε και τα σχετικά έγγραφα ντοκουμέντα, χθες το μεσημέρι έφτασε στα χέρια των γονιών η διάταξη από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, σύμφωνα με την οποία δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος των γιατρών ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας στην υπόθεση θανάτου της μικρής Μαλένας. Κατά συνέπεια, απερρίφθη η μήνυση κατά παντός υπευθύνου που είχαν υποβάλλει οι γονείς των τριών κοριτσιών μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού.

Θάνατος κοριτσιών: Υπό άκρα μυστικότητα οι καταθέσεις στο Ανθρωποκτονιών

εισαγγελική διάταξη για τον θάνατο της μικρής Μαλένας

Αυτό σημαίνει ότι δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που να παραπέμπει στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας σχετικά με την υπόθεση θανάτου της τρίχρονης Μαλένας το 2019. Όσον αφορά την μόλις έξι μηνών Ίριδα, τα αίτια θανάτου της έχουν ξεκαθαριστεί.

Πλέον, οι Αρχές συνεχίζουν ενδελεχώς τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θανάτου του τρίτου παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πάτρα: «Θέλω να απαντήσω σε αυτούς που ρωτούν γιατί ήμουν πάντα μαζί τους»

Τι είπε η μητέρα για τον θάνατο της Μαλένας

Χθες, η μητέρα των τριών κοριτσιών περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λεπτό προς λεπτό τις τελευταίες στιγμές των παιδιών της.

Για τον θάνατο της τρίχρονης Μαλένας είπε: «Μέχρι και το 2019 που η Μαλένα παρουσίασε ένα πρήξιμο στο λαιμό όλα πήγαιναν καλά», είπε ο πατέρας. «Η παιδίατρος μας έδωσε την κατάλληλη αντιβίωση αλλά το πρήξιμο δεν περνούσε. Οι γιατροί δεν έβρισκαν τίποτα. Κάποια στιγμή βρέθηκε ένας λεμφαδένας πιο σκληρός και βγήκε η διάγνωση για λευχαιμία. Τελικά στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ξύπνησε ξαφνικά, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και πέθανε. Με κοίταξε το παιδί και πέθανε μπροστά μου. Οι εξετάσεις που ακολούθησαν έδειξαν ηπατική ανεπάρκεια».

«Πώς γίνεται όλες οι εξετάσεις να ήταν καλές και το παιδί να πεθαίνει, αναρωτήθηκε από την πλευρά του ο πατέρας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top