Θάνατος κοριτσιών: Υπό άκρα μυστικότητα οι καταθέσεις στο Ανθρωποκτονιών

«Απρόσμενο δώρο» για την αστυνομία η συνέντευξη των γονέων από την Πάτρα

Θάνατος Κοριτσιών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του ανθρωποκτονιών για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Σήμερα ωστόσο οι αστυνομικοί είχαν το «απρόσμενο δώρο» της συνέντευξης που έδωσαν οι γονείς στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία φαίνεται ότι διευκολύνει σημαντικά στην εξέλιξη των ερευνών. 

Θάνατος κοριτσιών: «Φοβάται να βγει από το σπίτι της η γυναίκα μου»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, oι αστυνομικοί παρακολούθησαν τη συνέντευξη με ιδιαίτερη προσοχή. Είναι ουσιαστικά μια πρώτη αναλυτική επικοινωνία με τους γονείς, χωρίς να είναι παρόντες οι αστυνομικοί.

Μέσω αυτής, η αστυνομία θα καταγράψει την εξιστόρηση των γεγονότων και θα την συγκρίνει με τα όσα θα καταθέσουν γιατροί και νοσηλευτές. 

Πάτρα: Εννέα κρίσιμα ερωτήματα για τους θανάτους των κοριτσιών

Οι καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών γίνονται υπό άκρα μυστικότητα από γιατρούς, νοσηλευτές και άτομα από το περιβάλλον της οικογένειας. 

Πάτρα: «Θέλω να απαντήσω σε αυτούς που ρωτούν γιατί ήμουν πάντα μαζί τους»

Όλα όσα είπαν θα κληθούν οι γονείς να τα επαναλάβουν αυτή τη φορά στην κατάθεσή τους που θα είναι κι αυτή που θα κλείσει τον κύκλο των ερευνών. 

«Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο», λέει η μητέρα των τριών κοριτσιών

Σε δύο εβδομάδες από τώρα αναμένεται το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζορτζίνας, η οποία είναι το τελευταίο παιδί που πέθανε. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top