Θάνατος κοριτσιών: «Φοβάται να βγει από το σπίτι της η γυναίκα μου»

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών στηρίζει τη σύζυγό του

«Η ζωή μας έχει γίνει ένα σίριαλ. Δε μας αφήνουν να θρηνήσουμε τον χαμό των παιδιών μας». Αυτό είπε ο πατέρας της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε από κοινού με τη σύζυγό του. 

Φανερά καταβεβλημένος, δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή και την αγανάκτησή του για όσα υπονοούνται όλες αυτές τις μέρες για τον ρόλο της συζύγου του στους θανάτους των τριών παιδιών τους. 

Πάτρα: «Θέλω να απαντήσω σε αυτούς που ρωτούν γιατί ήμουν πάντα μαζί τους»

«Η Ρούλα φοβάται να βγει από το σπίτι, μήπως τη λιντσάρουν. Από όταν αρρώστησε η Μαλένα ήταν ο βράχος του σπιτιού μας. Ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά μας, όλα ήταν στην εντέλεια», είπε. 

Πάτρα: Εννέα κρίσιμα ερωτήματα για τους θανάτους των κοριτσιών

Κατηγόρησε αρκετά ΜΜΕ πως αναπαρήγαγαν ανακρίβειες, δημιουργώντας ένα πολύ άσχημο κλίμα σε βάρος τους και μια κατάσταση που δεν μπορούν να διαχειριστούν, ενώ τα έβαλε και με τους «κριτές του πληκτρολογίου», που όπως είπε κατηγορούν τον ίδιο και τη σύζυγό του για πράγματα αδιανόητα. 

«Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο», λέει η μητέρα των τριών κοριτσιών

«Έχω φτάσει στο αμήν. Έχω ανεβάσει πίεση που ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας. Τι να πρωτοδιαχειριστώ; Την απώλεια των παιδιών μου, όσα γίνονται τώρα ή να παρηγορήσω τη γυναίκα μου», πρόσθεσε. 

Μητέρα κοριτσιών: «Δε με ρωτά κανείς πώς ζω»

Από την πλευρά της η μητέρα των κοριτσιών ξεκαθάρισε πως όσο ζούσε η Τζωρτζίνα, ήταν τα πάντα για εκείνη και τον σύζυγό της και έπρεπε να συνεχίσουν να ζουν για χάρη της.

Πάτρα: Δέχονται απειλές οι γονείς που έχασαν τα τρία τους παιδιά

«Μας κατακρίνουν γιατί χαμογελάμε στα social, γιατί πήγαμε ταξίδι… Είχαμε ένα παιδί, δεν μπορούσαμε να καταρρεύσουμε, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ψυχολογικά προβλήματα στο παιδί μας», είπε. 

Πάτρα: Τα τατουάζ της μητέρας για τον χαμό των παιδιών της

«Δε με ρωτάει κανείς πώς ζω, με τις φωτογραφίες των παιδιών μου κι ένα βραχιολάκι. Μόνο αυτά μου έχουν μείνει. Έρχομαι στη θέση να απολογηθώ για πράγματα που δεν μπορώ ούτε να τα διανοηθώ. Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου; Τα γέννησα, τα μεγάλωσα, πώς θα τους έκανα κακό; Υπάρχουν εγκληματίες ναι, αλλά δεν είμαστε όλοι», κατέληξε επαναλαμβάνοντας πως έπρεπε να συνεχίσουν να ζουν για χάρη της μικρής Τζωρτζίνας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top