«Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο», λέει η μητέρα των τριών κοριτσιών

Η σύγκριση με τον Μπάμπη και τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ενοχλημένοι για όσα γράφονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα είναι οι γονείς τους. Το ζευγάρι μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η συνέντευξή τους θα προβληθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο Star.

Πάτρα: Εννέα κρίσιμα ερωτήματα για τους θανάτους των κοριτσιών

Από την πλευρά της, η μητέρα των παιδιών με δηλώσεις της στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», αντέδρασε έντονα για το σχόλιο δικαστικού λειτουργού, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε «απρόσεκτους χειρισμούς» από τις Αρχές στην Αθήνα σε άλλες υποθέσεις. 

Πάτρα: «Ξέρουμε τι δεν έχει συμβεί, όχι τι έχει συμβεί»

«Γιατί είπε ότι στην περίπτωση του Μπάμπη (Γλυκά Νερά) έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν.. .ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν», δήλωσε.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή, στην ίδια εφημερίδα, δικαστικός λειτουργός είχε αναφέρει απευθυνόμενος στην ΕΛ.ΑΣ. ότι πρέπει να σταματήσουν οι διαρροές για την υπόθεση, κάνοντας λόγο για «απρόσεκτους χειρισμούς» στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν.

Πάτρα: Τι ζητούν οι γονείς για τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

«Σταματήστε τις διαρροές, βγάλτε την υπόθεση, ειδάλλως να στείλετε τη δικογραφία πίσω στην Πάτρα για να την αναθέσει αλλού η Εισαγγελία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τους χειρισμούς, το πόσο απρόσεκτοι ήταν στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν. Να είστε, λοιπόν, πιο προσεκτικοί. Επικεντρωθείτε στο έργο σας, χωρίς διαρροές και υπηρέτηση επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών

Από την πλευρά της, η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες Τετάρτη, ξεκαθάρισε ότι θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις επί του θέματος όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πάτρα: Η οικογένεια των τριών αδελφών δέχεται απειλές

Απειλές για τη σωματική ακεραιότητά τους δέχεται η οικογένεια των τριών παιδιών. Σύμφωνα με τον δικηγόρο των γονιών, Γιάννη Κόττα, η μητέρα συνεχίζει να δέχεται απειλητικά μηνύματα από χρήστες του διαδικτύου. 

Όπως είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία κυρία και με το οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν τη μητέρα και να τη λιντσάρουν».

Τα μηνύματα αυτά έχουν σταλεί τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία έχει επιληφθεί του θέματος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top