Πάτρα: Δέχονται απειλές οι γονείς που έχασαν τα τρία τους παιδιά

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων

Η υπόθεση των τριών αδελφών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια παραμένει στο επίκεντρο της επικαιρότητας με τις αρχές να περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας, ώστε να πάρουν απαντήσεις για τον μυστηριώδη θάνατό της. 

Ταυτόχρονα αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών που ανέλαβαν τα τρία κοριτσάκια, αλλά και ανθρώπων από το περιβάλλον της οικογένειας και από τους ίδιους τους γονείς, οι οποίοι ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. 

Πάτρα: Οι λεπτομέρειες θα λύσουν τον γρίφο των θανάτων

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι γονείς τις τελευταίες μέρες δέχονται απειλές μέσω διαδικτύου από ανθρώπους που τους έχουν στοχοποιήσει. 

Οι ίδιοι παραμένουν ενωμένοι και περιμένουν τις πολυπόθητες απαντήσεις για τα αίτια θανάτου των παιδιών τους. 

Πάτρα: Ο παιδοκαρδιολόγος της Τζωρτζίνας απαντά για τον απινιδωτή

Όπως είπαν οι ίδιοι, οι άνθρωποι που τους απειλούν είναι άγνωστοι σε αυτούς, ενώ έχουν ενημερώσει και την αστυνομία, που επιτηρεί διακριτικά το σπίτι, όπου μένει η οικογένεια. 

Χθες εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία επαναλαμβάνουν τους λόγους που έχασαν τις ζωές τους τα τρία τους παιδιά και την έκκλησή τους να σταματήσουν τα ανακριβή δημοσιεύματα που παραπλανούν την κοινή γνώμη. 

Θάνατος τριών κοριτσιών: Ποιες ουσίες διερευνούν οι τοξικολογικές εξετάσεις

«Δυστυχώς η δημόσια έκκληση που απευθύναμε για να σταματήσει η οποιαδήποτε δημοσίευση ή αναπαραγωγή ανακριβειών δεν εισακούστηκε. Η συνειδητή αυτή στάση μας όμως διαπιστώνουμε ότι δίνει την αφορμή να δημιουργηθούν αυθαίρετοι συνειρμοί και γενικά μια περιρρέουσα κατάσταση μυστηρίου σχετικά με το θέμα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top