Πάτρα: Τι ζητούν οι γονείς για τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας τα αποτελέσματα για τον θάνατο της 9χρονης

Όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν έως τώρα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών/ «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, καθώς οι γονείς ζήτησαν οι ιστολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας να γίνουν στην Πάτρα και όχι στην Αθήνα. 

Πάτρα: Οι λεπτομέρειες θα λύσουν τον γρίφο των θανάτων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων, οι οποίες γίνονται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Αθήνας, αναμένονται στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Οι εξετάσεις αυτές έγιναν στην Αθήνα, καθώς το 9χρονο κορίτσι πέθανε στην πρωτεύουσα. 

Πάτρα: «Ξέρουμε τι δεν έχει συμβεί, όχι τι έχει συμβεί»

Ωστόσο, ο πατέρας ζήτησε από τον Εισαγγελέα οι ιστολογικές της τελευταίας κόρης του που πέθανε να γίνουν στην Πάτρα. Ο λόγος είναι πως η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση που είχε γίνει για τον θάνατο του πρώτου παιδιού, της Μαλένας, είχε γίνει επίσης στην Αθήνα. Για αυτόν τον θάνατο οι τραγικοί γονείς έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, καθώς η εξέταση είχε δείξει πως το παιδί πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, όμως εκείνοι υποστηρίζουν πως το κοριτσάκι δεν είχε πρόβλημα στο συκώτι. 

Πάτρα: Δέχονται απειλές οι γονείς που έχασαν τα τρία τους παιδιά

Βάσει της μήνυσης, ζητούν οι ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας να γίνουν στην Πάτρα. Αυτό, όμως, δεν είναι εφικτό, καθώς δύο εργαστήρια έχουν ήδη αναλάβει την διερεύνηση. Αφού βγουν τα αποτελέσματα, οι γονείς μπορούν να ζητήσουν περαιτέρω έρευνα. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top