Πάτρα: Τα τατουάζ της μητέρας για τον χαμό των παιδιών της

Οι ατυχίες φαίνεται πως έπεφταν η μια μετά την άλλη επάνω στην οικογένεια

Τι είχε πει ο παππούς των τριών κοριτσιών για τον θάνατό τους - Βίντεο Mega (2/2/22)

Η οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα με τους θανάτους των τριών νεκρών κοριτσιών μέσα σε τρία χρόνια είναι μια υπόθεση που έχει αγγίξει όλη την Ελλάδα, ενώ πολλά ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί για το τι προκάλεσε τους θανάτους των παιδιών. 

Πάτρα: Η ανακοίνωση της οικογένειας των τριών νεκρών κοριτσιών

Οι ατυχίες φαίνεται πως έπεφταν η μια μετά την άλλη επάνω στην οικογένεια, ενώ στενοί  φίλοι τους μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το πώς άλλαξε η συμπεριφορά τους μετά την τραγωδία.  

«Ο αθλητισμός πιστεύω είναι το άλφα κα το ωμέγα να μεγαλώνεις τα παιδιά με αυτές τις προοπτικές. Η κόρη μου η μεγάλη είναι τρελαμένη με τη μπάλα, οπότε λογικά τη βλέπω να γράφεται στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα με δυο γονείς μέσα στο γήπεδο κάποια από τις δυο θα το επιλέξει». Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας στο PROFIL TV, πριν από επτά χρόνια, όταν εργαζόταν ως διαιτητής. Τότε, είχε περιγράψει κι όλας πώς είχε γνωρίσει τον άντρα της.

Τα τατουάζ για τον χαμό των παιδιών και τα μαθήματα εγκληματολογίας

Η 33χρονη μητέρα είχε κάνει τατουάζ με τα ονόματα των παιδιών της που  χάθηκαν τόσο άδικα. Μάλιστα, δίπλα στο όνομα της Τζωρτζίνας έκανε ένα δεύτερο τατουάζ, μια γραμμή σαν από καρδιογράφημα και μια φράση που λέει «η ζωή προχωράει».  

Η μητέρα των κοριτσιών έχει εργαστεί ως αποκλειστική νοσοκόμα, αλλά έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια εγκληματολογίας. Μάλιστα, χθες βράδυ, ο λογαριασμός της στο διαδικτυακό μάθημα ενεργοποιήθηκε.

Φίλος της οικογένειας είπε στο Star και την Κωνσταντίνα Τσεγγενέ για την αλλαγή στη συμπεριφορά του πατέρα μετά τα απανωτά χτυπήματα.  

«Ο Μάνος επειδή ήταν αγαπητό παιδί στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Πάτρας και επειδή και η γυναίκα του προερχόταν από ποδοσφαιρική οικογένεια, όλοι τους γνωρίζαμε. Από το οικογενειακό δράμα και μετά οι επαφές που είχε με τον έξω κόσμο ήταν ακόμα πολύ λιγότερες.  Είχε γίνει ένας φιλανθρωπικός αγώνας στο γήπεδο της Παναχαϊκής για να στηρίξει την οικογένεια» περιέγραψε ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικής ακαδημίας στην Πάτρα. 

Οι ατυχίες ήταν σαν να κυνηγούσαν την οικογένεια, αφού έχασαν τρία παιδιά και τη σπιτονοικοκυρά, με την οποία φαίνεται ότι διατηρούσαν καλές σχέσεις. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2019 ταξίδεψαν στην Καστοριά και έμειναν  στο ξενοδοχείο, το οποίο ανατινάχθηκε δύο χρόνια μετά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top