Πάτρα: «Σκότωσέ τη και αυτοκτόνα» - Νέα μηνύματα μίσους στους γονείς

«Θα κινηθούμε νομικά για τα fake news», λέει ο πατέρας των τριών κοριτσιών

Τι είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος για τους γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σαν βόμβα έσκασε η πληροφορία ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας που «έφυγε» μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Πάτρα: Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές ότι η Τζωρτζίνα εισέπνευσε τοξικό αέριο

Οι πληροφορίες, που τελικά διαψεύσθηκαν από τους ιατροδικαστές του παιδιού, ανέφεραν ότι η νεκροψία, η νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του παιδιού εντόπισαν αλλοίωση στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες, κάτι που προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς και τον αιφνίδιο θάνατο της.

Παππούς κοριτσιών: «Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για τη Μαλένα»

Η είδηση εξέπληξε και τους γονείς των παιδιών, όπως ήταν αναμενόμενο. Ο πατέρας των τριών παιδιών μιλώντας στο thebest δήλωσε πως πρόκειται για «fake news» και πως προτίθεται να κινηθεί νομικά. Για ψευδή διαρροή έκαναν λόγο και οι δικηγόροι της οικογένειας, όπως Γιάννης Κόττας και Δημήτρης Καράμπελας.

«Σκότωσέ την και αυτοκτόνα» - Τα απειλητικά μηνύματα που δέχονται οι γονείς των τριών κοριτσιών

Λίγο μετά τη διαρροή της είδησης που σύμφωνα και με τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νικόλαο Γ. Καρακούκη, δεν ισχύει, οι γονείς των τριών κοριτσιών άρχισαν να δέχονται εκ  νέου απειλητικά μηνύματα.

«Είστε για κρέμασμα στο Σύνταγμα», «Θα σας κάνουν ό,τι κάνατε στα παιδιά σας», «Σιχάματα της κοινωνίας», «Σκότωσέ τη και αυτοκτόνα», «Η ηλεκτρική καρέκλα είναι λίγη», είναι μερικά από τα μηνύματα που δέχθηκαν οι γονείς, σύμφωνα με το thebest.gr.

Την ίδια ώρα, άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε στο συγκεκριμένο Μέσο για τη στιγμή που οι γονείς άκουσαν την είδηση για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας

«Τα λεπτά που ζήσανε ο Μάνος και η Ρούλα όταν είδαν το δήθεν πόρισμα που έλεγε ότι το παιδί τους δολοφονήθηκε ήταν μαρτυρικά»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top