Παππούς κοριτσιών: «Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για τη Μαλένα»

Η κατάθεση για τον θάνατο της εγγονής του

Τι δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα των τριών κοριτσιών

Λίγο πριν ανοίξει ο κύκλος των καταθέσεων για τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, στο φως της δημοσιότητας έρχεται η κατάθεση του παππού τους που είχε δώσει στις αρχές λίγο μετά τον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που έφυγε από τη ζωή το 2019. 

Σύμφωνα με το pelop.gr, όπως αναφέρει στην κατάθεσή του, το παιδί παρουσίαζε συνεχή βελτίωση και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για τη σώσουν. 

Θάνατος κοριτσιών: Ανθρώπινο χέρι βλέπει ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Ωστόσο οι γονείς, και ειδικά η μητέρα είχε κατηγορήσει το προσωπικό του νοσοκομείου για αδράνεια. Μάλιστα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο παππούς κατέθεσε δύο μέρες μετά τον θάνατο του παιδιού, ενώ οι γονείς τέσσερις μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 στην Πάτρα, μετά τη μήνυση που υπέβαλαν κατά παντός υπευθύνου, η οποία τελικά τέθηκε στο αρχείο. 

Θάνατος κοριτσιών: «Οι αρχές έχουν τον τρόπο να βρουν την άκρη του νήματος»

«Εγώ ενημερώθηκα από τον ανιψιό μου την 30 ή 31-03-2019 ότι η εγγονή μου έχει ένα φούσκωμα στο αριστερό μέρος του λαιμού και ότι με εντολή της παιδιάτρου, η οποία την παρακολουθούσε, έπρεπε να μεταφερθεί στο ΓΝΠΑ “ΠΑΝ & ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ”. Ο λόγος της μεταφοράς ήταν να κάνουν περισσότερες εξετάσεις στο ανωτέρω νοσοκομείο για να μπορέσουν να καταλάβουν τι πρόβλημα υπήρχε με την υγεία του παιδιού. Όπως και έγινε και την ίδια ημέρα ξεκίνησε τη νοσηλεία του στο ΓΝΠΑ “ΠΑΝ & ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ” κατά την οποία χορηγούσαν και άδεια εξόδου μέσα στη μέρα», είπε ο παππούς.

Πάτρα: Νέες δηλώσεις από τη μητέρα - Τι είπε για το Σύνδρομο Μινχάουζεν

Κι εκείνος κατέθεσε πως η νόσος που εμφάνισε η εγγονή του δεν ήταν βαριά, όπως προκύπτει άλλωστε και από το σημείωμα της νοσηλείας.

«Εκεί οι ιατροί μετά από εξετάσεις τις οποίες έκαναν στην εγγονή μου περίπου μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 04-04-2019, μας ανακοίνωσαν ότι υπάρχει λευχαιμία αλλά σε πολύ απλό στάδιο. Οι γονείς έπειτα από αυτό, μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας μετέφεραν το παιδί στον ογκολογική μονάδα Ελπίδα για να συνεχίσει τη νοσηλεία του. Εκεί επιβεβαίωσαν ότι η εγγονή μου πάσχει από λευχαιμία και ότι πρέπει να εισαχθεί προς νοσηλεία. Από τις 04-04-2019 έως τις 13-04-29019 από τα λεγόμενα των εκεί ιατρών, η κατάσταση του παιδιού ολοένα και βελτιωνόταν».

Θάνατος κοριτσιών: «Με λένε φόνισσα, ότι έκανα το τέλειο έγκλημα»

Τέλος ερωτηθείς αν θεωρεί κάποιον υπεύθυνο για τον θάνατο της εγγονής του, απάντησε:

«Όχι, θεωρώ ότι οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top