Θάνατος κοριτσιών: «Με λένε φόνισσα, ότι έκανα το τέλειο έγκλημα»

Τα προβλήματα στον γάμο του ζευγαριού και τα σεμινάρια εγκληματολογίας

Να βιώσουν το πένθος τους, χωρίς να τους κατηγορούν άγνωστοι και να πάρουν απαντήσεις θέλουν οι γονείς των τριών κοριτσιών που χάθηκαν μέσα σε τρία χρόνια και οι θάνατοί τους χαρακτηρίστηκαν αιφνίδιοι από τους γιατρούς. 

Η μητέρα των κοριτσιών, η οποία ακόμα δεν έχει προλάβει να πενθήσει για την εννιάχρονη Τζωρτζίνα, θέλησε για πρώτη και τελευταία φορά να απαντήσει σε όλους όσοι την κατηγορούν ότι μπορεί να εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών της. 

Θάνατος κοριτσιών: «Φοβάται να βγει από το σπίτι της η γυναίκα μου»

«Με λένε φόνισσα, ότι σκότωσα τα παιδιά μου, ότι οργάνωσα το τέλειο έγκλημα. Δε με αφήνουν να πενθήσω τα παιδιά μου», είπε η μητέρα. 

Παράλληλα έδωσε τη δική της απάντηση και για τα σεμινάρια εγκληματολογίας που είχε κάνει και τα οποία πολλοί τα θεώρησαν ύποπτα. 

Πάτρα: «Θέλω να απαντήσω σε αυτούς που ρωτούν γιατί ήμουν πάντα μαζί τους»

«Έμενα πάντα μου άρεσε η εγκληματολογία. Το ότι κάποιος διαβάζει Νικολούλη, ή βλέπει ταινίες ερευνητικού περιεχομένου και μυστηρίου δεν τον κάνει και δολοφόνο», είπε.

«Τα σεμινάρια μου τα έκανε δώρο ο σύζυγός μου. Η εγκληματολογία δε σε μαθαίνει πώς να σκοτώνεις, αλλά πώς να εξιχνιάζεις ένα έγκλημα», πρόσθεσε. 

Θάνατος κοριτσιών: «Υπήρχαν προβλήματα στο γάμο μας»

Όσο για τις πληροφορίες που διέρρευσαν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο του, η μητέρα των παιδιών το παραδέχθηκε, αλλά τόνισε ότι για εκείνους πάνω από όλα ήταν η Τζωρτζίνα.

Πάτρα: Εννέα κρίσιμα ερωτήματα για τους θανάτους των κοριτσιών

«Η Τζωρτζίνα ήταν πάνω από όλους και από όλα. Με τόσα που έχουμε περάσει, λογικό είναι να είχαμε τα προβλήματά μας, αλλά δεν σκοτώνουμε τα παιδιά μας. Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τους θανάτους δύο παιδιών, μη διαχειρίσιμο, αλλά υπήρχε η Τζωρτζίνα και συνεχίζαμε για εκείνη», είπε η μητέρα. 

«Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο», λέει η μητέρα των τριών κοριτσιών

Όσο για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα;

«Δε με έχουν αφήσει να σκεφτώ τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα πάρουμε τις απαντήσεις μας και θα δούμε πώς θα κυλήσει η ζωή», απάντησε.

Πάτρα: «Απαγορευτικό ένα ακόμα παιδί»

Οι δύο γονείς αποκάλυψαν επίσης ότι πλέον οι γιατροί τους έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνουν ένα ακόμα παιδί, καθώς παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο αν οι θάνατοι των παιδιών οφείλονται σε κάποια γονιδιακό θέμα. 

Πάτρα: Δέχονται απειλές οι γονείς που έχασαν τα τρία τους παιδιά

Μάλιστα αποκάλυψαν ότι η μητέρα είχε μείνει έγκυος πριν από την Ίριδα, όμως διέκοψε την κύηση, καθώς δεν είχαν βγει ακόμα τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου και οι γιατροί τους είχαν πει ότι είναι παρακινδυνευμένο να συνεχιστεί η κύηση. 

Όταν όμως δεν βρέθηκε κάποιο γονιδιακό αίτιο που να εξηγεί τον θάνατο της Μαλένας, τότε η μητέρα έμεινε ξανά έγκυος στο τρίτο τους παιδάκι, την Ίριδα, που τελικά έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, από αγενεσία φλεβόκομβου. 

Πάτρα: Τα τατουάζ της μητέρας για τον χαμό των παιδιών της

Το ζευγάρι προειδοποίησε τέλος ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου συνεχίσει να διαδίδει ανακρίβειες για την υπόθεση, καλώντας όλα τα ΜΜΕ να μην αναπαράγουν βίντεο ή φωτογραφίες με τους ίδιους και τα παιδιά τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top