Πάτρα: Τι έψαχνε η μητέρα στο διαδίκτυο μετά τον χαμό των παιδιών της

Σήμερα ή αύριο οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Τι είπε ο ταξίαρχος ε.α. Θ. Κατερινόπουλος για τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σήμερα ή αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα δώσουν τις απαντήσεις για τα αίτια του μυστηριώδους θανάτου της εννιάχρονης Τζωρτζίνας. 

Παράλληλα, εικοσιπέντε γιατροί, νοσηλευτές και ιδιώτες αναμένεται να καταθέσουν στις αρχές για την κατάσταση των παιδιών πριν πεθάνουν, αλλά και να περιγράψουν τις τελευταίες τους στιγμές. 

Πάτρα: «Σκότωσέ τη και αυτοκτόνα» - Νέα μηνύματα μίσους στους γονείς

Πάτρα: Αναστάτωση από πληροφορίες για την ιατροδικαστική εξέταση

Χθες το απόγευμα προκλήθηκε αναστάτωση μετά τη δημοσιοποίηση είδησης, ότι η μικρή Τζωρτζίνα πέθανε από εισπνοή τοξικού αερίου.

Λίγη ώρα αργότερα η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών διέψευσε το δημοσίευμα, αναφέροντας πως πρόκειται για ψευδείς πληροφορίες. 

Η επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας ανέφερε:

Πάτρα: «Δεν είναι τυχαίο ότι πέθαναν και τα τρία παιδιά το Σαββατοκύριακο»

«Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 και περί ώρα 18.00 με τίτλο “Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας - Εισέπνευσε τοξικό αέριο” δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα, οι έρευνες συνεχίζονται.

 
Αθήνα 21/2/2022

Ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας

Νικόλαος Γ Καρακούκης

Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ».

Πάτρα: Ξέσπασε ο πατέρας για το δημοσίευμα

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών μετά τη διάψευση του δημοσιεύματος προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους αναπαράγουν τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Χαρακτήρισε «αθλιότητα» το άρθρο και ευχαριστεί εκ μέρους όλης της οικογένειας τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για τα γρήγορα αντανακλαστικά και την άμεση διάψευση.

Όπως είπε στο tempo24.news: «Δημοσιεύματα σαν το απογευματινό ούτε βοηθούν την έρευνα των αρχών, ούτε τιμούν το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που με άριστα αντανακλαστικά διέψευσε ταχύτατα αυτήν την αθλιότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η απάντησή μας στους εμπνευστές της θα δοθεί πολύ σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς μικρή μερίδα αυτοαποκαλούμενων ως δημοσιογράφων δε σέβεται ούτε τον πόνο μας, ούτε τη μνήμη των παιδιών μας. Ας σταματήσει άμεσα όλο αυτό που ζούμε».

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας – Υποστήριζε ότι έχει καρκίνο των ωοθηκών

Εντύπωση προκαλούν και οι αναρτήσεις της μητέρας των τριών κοριτσιών στα social media. 

Θάνατος κοριτσιών: «Οι αρχές έχουν τον τρόπο να βρουν την άκρη του νήματος»

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive η 33χρονη ισχυριζόταν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

«Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;», είχε γράψει σε ομάδα για μαμάδες στο Facebook. 

Θάνατος κοριτσιών: Ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ένωση Ιατροδικαστών

Η ίδια είχε χαρακτηρίσει, μετά από απάντηση άλλου μέλους της ομάδας «ιδιάζουσα περίπτωση» το πρόβλημα υγείας της, όμως, σύμφωνα με ιατρικές πηγές που μίλησαν στην εκπομπή, κάτι τέτοιο «δεν υφίσταται». 

«Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών», σημειώνουν.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Mega, δύο μήνες μετά τον χαμό της Μαλένας, του πρώτου κοριτσιού που χάθηκε τον Απρίλιο του 2019, η μητέρα ζητούσε συμβουλές για ταβερνάκια στην Καστοριά, όπου θα πήγαινε τριήμερο.

Πάτρα: «Δεν προκύπτει ανθρωποκτονία για τον θάνατο της Μαλένας»

Συγκεκριμένα, στις 12 Ιουνίου 2019 ζητά πληροφορίες για το πού μπορεί να βρει ταβερνάκια και μαγαζιά για ένα χαλαρό ποτό στην Καστοριά.

«Καλησπέρα σας… στις 21 του μήνα μέχρι 23 θα πάω στην Καστοριά. Υπάρχουν μανούλες από εκεί να μου προτείνουν μαγαζάκια για φαγητό, ταβερνάκια και για χαλαρό ποτάκι; Σας ευχαριστώ», έγραφε.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της μικρής Ίριδας, που απεβίωσε 6 μήνες αργότερα, ρωτούσε για το επίδομα γέννησης.

Πάτρα: Νέες δηλώσεις από τη μητέρα - Τι είπε για το Σύνδρομο Μινχάουζεν

«Καλημέρα σας… Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια μαμά γνωρίζει για το επίδομα γέννησης. Εγώ έκανα την αίτηση στις 3 του μήνα (2/9 γέννησα).. γράφει εγκεκριμένη, είναι οκ ή πρέπει να γράφει οριστικοποιημένη; (η λογίστριά μου δε γνωρίζει) και να είναι όλα οκ πότε μπαίνουν τα χρήματα, τέλος Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου; ευχαριστώ…».

Ζητούσε, επίσης, από τις διαδικτυακές φίλες της να της προτείνουν ταινίες μυστηρίου που θα μπορούσε να δει. 

«Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, μια ταινία στο netflix παρόμοια με το Κάταγμα και το Θαύμα στο κελί θα ήθελα να μου προτείνετε», έγραφε τον Απρίλιο του 2020.

Θάνατος κοριτσιών: «Με λένε φόνισσα, ότι έκανα το τέλειο έγκλημα»

Η ταινία «Κάταγμα» πραγματεύεται την ιστορία ενός άντρα, ο οποίος, μετά από μία άτυχη στιγμή, πηγαίνει με τη σύζυγο και την κόρη του στο νοσοκομείο. Ωστόσο, εκείνες εξαφανίζονται μέσα στο νοσοκομείο, με τον άντρα να τις αναζητά πανικόβλητος και τελικά να πείθεται ότι το νοσοκομείο κάτι κρύβει. Υπενθυμίζεται ότι και η ίδια είχε χάσει τη μικρή Μαλένα μέσα σε νοσοκομείο.

Η άλλη ταινία αφορά στις προσπάθειες ενός πατέρα με νοητική υστέρηση να αποδείξει την αθωότητά του, καθώς έχει κατηγορηθεί για το φόνο ενός παιδιού.

«Στο μυαλό ενός δράστη» -Τα σεμινάρια εγκληματολογίας

Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό, η μητέρα παρακολουθούσε σεμινάρια εγκληματολογίας στο ανοιχτό πανεπιστήμιο στο Πάντειο. 

Πάτρα: «Θέλω να απαντήσω σε αυτούς που ρωτούν γιατί ήμουν πάντα μαζί τους»

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Παναγοπούλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρακολουθεί και η ίδια διαδικτυακά το ίδιο σεμινάριο με τίτλο «Στο μυαλό ενός δράστη». 

Μάλιστα, όπως είπε, λίγο μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας η μητέρα μπήκε στην πλατφόρμα του σεμιναρίου, κάτι που η ίδια είχε διαψεύσει. 

«Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο», λέει η μητέρα των τριών κοριτσιών

«Έχω τα στοιχεία που δείχνουν ότι η μητέρα έμπαινε κι έβγαινε στην πλατφόρμα του σεμιναρίου. Μπορεί να μην ήταν η ίδια, όπως είπε, αλλά κάποιος που έχει πρόσβαση στο κινητό της τηλέφωνο. Θα πρέπει να το ψάξει», είπε. 

Η μητέρα είχε πει ότι τα σεμινάρια ήταν δώρο του συζύγου της γιατί της αρέσει η εγκληματολογία και οι υποθέσεις μυστηρίου και ανεξιχνίαστων εγκλημάτων.

Όπως τόνισε, μάλιστα, επειδή πολλοί έκριναν ότι ήταν ύποπτο που παρακολουθούσε τα συγκεκριμένα σεμινάρια, «η εγκληματολογία δε σε κάνει δολοφόνο, αλλά σου μαθαίνει πώς να εξιχνιάζεις εγκλήματα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top