Πάτρα: «Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν. Εκείνη ήταν πάντα πιο ψυχρή»

Φίλος του πατέρα των κοριτσιών αποκαλύπτει τη σχέση των γονιών

Για τη σχέση των γονιών των τριών κοριτσιών που πέθαναν μυστηριωδώς μέσα σε τρία χρόνια μίλησε φίλος του πατέρα, αποκαλύπτοντας ότι μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού, της Μαλένας, άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ τους. 

«Σταδιακά χωρίζανε. Τους λόγους δε μου τους έχει πει ο Μάνος κι ούτε είχα ανακατευτεί. Χωρίζανε τα ξαναβρίσκανε, χωρίζανε τα ξαναβρίσκανε. Από τη Μαλένα και μετά, από όταν πέθανε το πρώτο παιδί δηλαδή και μετά άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ τους», είπε στον ΑΝΤ1. 

Πάτρα: Τι έψαχνε η μητέρα στο διαδίκτυο μετά τον χαμό των παιδιών της

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν πιστεύει ότι ο φίλος του, με τον οποίο είναι και κουμπάροι, θα μπορούσε να κάνει κακό στα παιδιά του, αλλά ούτε και η σύζυγός του. 

Όπως τόνισε, η μητέρα τα φρόντιζε, τα αγαπούσε, τα πήγαινε σε δραστηριότητες αθλητικές και εξωσχολικές και δεν ήταν αδιάφορη απέναντι στα παιδιά της. 

Πάτρα: «Σκότωσέ τη και αυτοκτόνα» - Νέα μηνύματα μίσους στους γονείς

«Δεν το πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι η Ρούλα. Δηλαδή αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο θα πέσουμε όλοι από τα σύννεφα», τόνισε και πρόσθεσε ότι «βάζει» το χέρι του στη φωτιά ότι ο πατέρας δεν εμπλέκεται πουθενά στον θάνατο των παιδιών. 

Πάτρα: «Δεν είναι τυχαίο ότι πέθαναν και τα τρία παιδιά το Σαββατοκύριακο»

«Μου λέει ότι όλα όσα λέγονται είναι ψέματα. Δε θέλει να πιστέψει μάλλον ότι η ίδια η γυναίκα του μπορεί να έχει κάνει κάτι. Τουλάχιστον για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός τελείως. Όλοι λένε για τη μητέρα, αλλά εγώ δεν το πιστεύω ότι μπορεί να είναι εκείνη. Βέβαια δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά», είπε. 

Δεν έκρυψε άλλωστε ότι και σε αυτόν έχει κάνει εντύπωση η στάση της τόσο στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, όσο και γενικά μετά τον χαμό της μικρής Τζωρτζίνας. 

Θάνατος κοριτσιών: «Οι αρχές έχουν τον τρόπο να βρουν την άκρη του νήματος»

«Συναισθηματικά θα μπορούσε να δείξει πιο πολύ πόνο. Αυτό μου έκανε λίγη εντύπωση. Θα περίμενα να είναι πιο πονεμένη, Μου φαίνεται πιο ρεαλιστική, πιο ψυχρή. Μπορεί να είναι ο χαρακτήρας της έτσι, μπορεί να το περνάει έτσι», σημείωσε. 

Θάνατος κοριτσιών: Ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ένωση Ιατροδικαστών

Αποκάλυψε, επίσης, πως όταν έφυγαν τα παιδιά από τη ζωή πάντα πιο θλιμμένος ήταν ο πατέρας. 

«Πιο πολύ πόνο είδα από τη μητέρα στον θάνατο του πρώτου παιδιού, μετά ήταν πιο ήρεμη. Δεν ξέρω. Μπορεί να το περνάει έτσι», κατέληξε.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top