Τρίκαλα: Έριξαν καπνογόνα για να χάσουν μάθημα - Τρεις στο νοσοκομείο

Πρωτοφανές περιστατικό σε Λύκειο - Με αποβολή τιμωρήθηκαν οι μαθητές

σχολική τάξη

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο 3ο Λύκειο Τρικάλων, καθώς μαθητές έριξαν καπνογόνα στον κοινόχρηστο ισόγειο χώρο του σχολείου. 

Σύμφωνα με το trikalavoice, το περιστατικό οδήγησε σε μεγάλη αναστάτωση, ενώ από τους πυκνούς καπνούς χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τρεις μαθήτριες, διότι είχαν έντονη δύσπνοια.

Στο νοσοκομείο του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με την μία να παίρνει κατευθείαν εξιτήριο, την δεύτερη να μένει για λίγο στο τμήμα βραχείας νοσηλείας και αποχώρησε. Η τρίτη μαθήτρια, αν και είναι καλά στην υγεία της, πιθανότατα θα παραμείνει προληπτικά για νοσηλεία στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Πώς θα εξαφανισθεί ο κορωνοϊός; Η ερώτηση μαθητών στην Κεραμέως! 

Το περιστατικό έφερε την άμεση αντίδραση του Συλλόγου Καθηγητών του σχολείου, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι δυο μαθητές που έριξαν τα καπνογόνα (σ.σ. πιθανότατα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το έκαναν για να… γλιτώσουν μάθημα!) και τους επιβλήθηκε τιμωρία αποβολής από το σχολείο για 2 μέρες. 

Ακολούθως, ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, στελέχη της οποίας έφτασαν στο σχολείο, ενώ με εντολή της διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Μαρίας-Ελένης Ξυνοπούλου «διερευνώνται τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τους μαθητές σ’ αυτήν την ενέργεια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top