Πώς θα εξαφανισθεί ο κορωνοϊός; Η ερώτηση μαθητών στην Κεραμέως! 

Επισκέφθηκε το σχολείο στο Αρκαλοχώρι που επλήγη από τον σεισμό     

Νίκη Κεραμέως Αρκαλοχώρι

«Μπορούμε να μπούμε σε μία αίθουσα επιστήμης, να πατήσουμε ένα κουμπί και να εξαφανιστεί ο κορωνοϊός;» ρώτησαν οι μαθητές του σχολείου στο Αρκαλοχώρι, την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, που επισκέφθηκε μαζί με κλιμάκιο της κυβέρνησης, την  περιοχή που επλήγη από τον σεισμό στην Κρήτη στις 27/9/2021.

Νίκη Κεραμέως σχολείο Αρκαλοχώρι

Η Νίκη Κεραμέως στο σχολείο στο Αρκαλοχώρι (πηγή: Facebook) 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς Μέσα Στα Κοντέινερ Στο Αρκαλοχώρι

Η Υπουργός Παιδείας έγραψε στην ανάρτησή της για την επίσκεψη και την ερώτηση που δέχθηκε:  

Νίκη Κεραμέως με μαθητές στο Αρκαλοχώρι

Η Νίκη Κεραμέως με μαθητές στο Αρκαλοχώρι (πηγή Facebook)   

Σεισμός Κρήτη: «Τα παιδιά στο Αρκαλοχώρι διώχνουν τον φόβο με τον χορό»

«Μπορούμε να μπούμε σε μία αίθουσα επιστήμης, να πατήσουμε ένα κουμπί και να εξαφανιστεί ο κορωνοϊός;» Μία από τις πολλές ερωτήσεις που είχα τη χαρά σήμερα να δεχθώ από μαθητές και μαθήτριες Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στο Ηράκλειο και στο Αρκαλοχώρι Κρήτης. Συζητήσαμε, πέρα από τον κορωνοϊό, για τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου, για τη μετάβαση στις προσωρινές δομές εκπαίδευσης, για τις προτάσεις τους σχετικά με το εκπαιδευτικό σύστημα, για τις φιλοδοξίες τους για το μέλλον. 

Κεραμέως: «Δωρεάν τα rapid test για τους μαθητές σε δημόσιες δομές»

Σύσκεψη και με τους λοιπους εκπροσώπους της Κυβέρνησης και της Πολιτείας που επισκέφθηκαν σήμερα σεισμόπληκτες περιοχές υπό τον συντονισμό του Υφυπουργού Χρήστος Τριαντόπουλος - Christos Triantopoulos και συζήτηση με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας ευρύτερα για τα μέτρα αποκατάστασης των πληγέντων. Ακολούθησε συνάντηση και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου στην οποία συζητήθηκε και η σημαντική συμβολή της Μητρόπολης στην αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών». 

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top