Έστειλε στο νοσοκομείο υπάλληλο της Εφορίας για ένα έγγραφο!

Δεν μπορούσαν να του χορηγήσουν φορολογική ενημερότητα λόγω χρεών

εφορία

Εργαζόμενος της ΙΒ ΔΟΥ Αθηνών διεκομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας, χθες, με κάταγμα στο πόδι και μώλωπες στο υπόλοιπο σώμα, μετά από επίθεση που δέχτηκε, μέσα στο κτίριο της εφορίας, από πολίτη με επανειλημμένα προσβλητική συμπεριφορά.

Ο πολίτης ζητούσε επίμονα να λάβει φορολογική ενημερότητα, την οποία δε δικαιούταν λόγω χρεών στο Δημόσιο. Μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να λάβει το αποδεικτικό, άρχισε να βρίζει και στη συνέχεια χτύπησε τον υπάλληλο με μπουνιές και κλωτσιές, οδηγώντάς τον στο νοσοκομείο.

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, επικοινώνησε αμέσως με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και τον Διοικητή του νοσοκομείου, για να ενημερωθεί σχετικά, ενώ συνομίλησε και με το θύμα της επίθεσης. Επίσης, ενημέρωσε για τη βιαιοπραγία τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόκληση σωματικής βλάβης σε υπάλληλο κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του διώκεται αυτεπαγγέλτως και αποτελεί ιδιαίτερα επιβαρυντική περίσταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top