Ηλεία: 12χρονος έχασε τους θετούς του γονείς από κορωνοϊό

Πέθαναν με λίγες μέρες διαφορά - Δεν είχαν εμβολιαστεί

Με μια αυστηρή επιστολή ο Μητροπολίτης Ηλείας καλεί τους ανεμβολίαστους ιερείς της ενορίας του, να του δηλώσουν τον λόγο που δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ σε περίπτωση που νοσήσουν θα τιμωρηθούν. Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η τραγική ιστορία του αγοριού, του οποίου η μοίρα του στέρησε για δεύτερη φορά την οικογένειά του. Πέθαναν οι θετοί γονείς του από κορωνοϊό. 

Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι στο Βαρθολομιό Ηλείας. Ο μικρός Χρήστος έμεινε δύο φορές ορφανός. Στα 12 του χρόνια έμεινε και πάλι μόνος του στη ζωή.

Οι θετοί γονείς του αγοριού έφυγαν από κορωνοϊό με λίγες ημέρες διαφορά. Και οι δύο ήταν ανεμβολίαστοι. Την επιμέλεια του παιδιού θα την αναλάβει ο θείος του που μένει στην Αυστραλία.

Μητροπολίτης Ηλείας: «Θα τιμωρηθούν όσοι ανεμβολίαστοι ιερείς νοσήσουν»

Επιστολή – τελεσίγραφο προς τους ανεμβολίαστους ιερείς της ενορίας του έστειλε ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός. Τους καλεί να αναφέρουν τους ακριβείς λόγους που δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα το εμβόλιο με την κατάθεση βεβαιώσεων από νοσοκομείο, ενώ διαμηνύει ότι σε περίπτωση που ασθενήσουν από κορωνοϊό θα τιμωρηθούν, «διότι άνευ λόγου και εξαιτίας σου θα απέχεις των ιερατικών καθηκόντων σου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Να εμβολιαστούν υποχρεωτικά όλοι όσοι πληρώνονται από το δημόσιο, δηλώνει ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top