Βούλα: Ο Μονογυιός αγόρασε το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε στην πρώτη βόλτα

Το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού είναι πανομοιότυπο με αυτό του MadClip

Το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip θυμίζει αυτό που έγινε, χθες, στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βούλα με θύμα τον αδελφό της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονγυιού, Τζώρτζη. 

τροχαίο Βούλα

Το αυτοκίνητο του 45χρονου επιχειρηματία

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς τα δύο δυστυχήματα είναι πανομοιότυπα. Η φορά εκτροπής και πρόσκρουσης είναι ίδια και αλλάζει μόνο η κατεύθυνση του οχήματος. 

Βούλα: Πώς έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό

Η πολυτελής Ferrari, που μόλις είχε αγοράσει ο Τζώρτζης Μονογυιός και οδηγούσε για πρώτη φορά, εξετράπη της πορείας της και καρφώθηκε πάνω σε δέντρο στο διάζωμα του δρόμου, με αποτέλεσμα να πιάσει αμέσως φωτιά. 

Όπως είπε ο κ. Μαδιάς προσέκρουσε με τον δεξί πίσω τροχό στο δέντρο και στη συνέχεια άρπαξε φωτιά. Αυτό που πρέπει να ερευνηθεί είναι πού οφείλεται ο θάνατος του 45χρονου επιχειρηματία, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να διαπιστωθεί αν οφείλεται στην πρόσκρουση ή στη φωτιά. 

Τροχαίο στη Βούλα: Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που βρήκε τραγικό θάνατο

Είναι πολύ πιθανόν επίσης να μην άνοιξαν οι αεροσάκοι, αν η πρόσκρουση έγινε με τον πίσω δεξιό τροχό, όμως ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός ότι το όχημα έπιασε αμέσως φωτιά, καθώς σε αυτά τα αυτοκίνητα υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας για να μη συμβεί κάτι τέτοιο. 

το τροχαίο του Μονογυιού

Το όχημα προσέκρουσε σε δέντρο και έπιασε αμέσως φωτιά

Ο κ. Μαδιάς εξήγησε επίσης ότι δεν είναι απαραίτητο ο Τζώρτζης Μονογυιός να έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς όταν η πρόσκρουση γίνεται με ένα δέντρο ή με μία κολόνα, τότε μπορεί να αποβεί θανατηφόρα και με ταχύτητες της τάξης των 65 – 70 χλμ. την ώρα. 

Αυτό που υπογράμμισε ο πραγματογνώμονας είναι ότι πιθανόν ο άτυχος οδηγός να μην ήταν εξοικειωμένος με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που όπως είπε ο Γ. Λιάγκας, ήταν ένα μεταχειρισμένο πολυτελές αυτοκίνητο από τη Γερμανία ,που είχε υποστεί μετατροπές κι ήταν ένα μοντέλο πίστας με ισχύ 600 άλογα. 

Τροχαίο στη Βούλα: Νεκρός ο αδερφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού

Ο κ. Μαδιάς τέλος σημείωσε πως, όπως και στο τροχαίο του Mad Clip, έτσι και σε αυτό είναι ανεξήγητο πώς στην ευθεία το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του. Επειδή, μάλιστα, στο σημείο υπάρχουν τρεις διαβάσεις πεζών ερευνάται αν ο 45χρονος προσπάθησε να αποφύγει κάποιον πεζό, κάτι που θα φανεί από το υλικών των καμερών.

Τροχαίο Βούλα: Μόλις είχε αγοράσει το υπερπολυτελές αυτοκίνητο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε μόλις παραλάβει το υπερπολυτελές αυτοκίνητο και το οδηγούσε για πρώτη φορά. Η αντιπροσωπεία μάλιστα απ’ όπου την αγόρασε απέχει μόλις 3,5 χλμ. από το σημείο του θανάτου του. 

Όπως κατέθεσε ένας από τους φίλους του, που τον ακολουθούσαν και είδαν τη φρικτή πρόσκρουση, ο 45χρονος και η γυναίκα του κατευθύνονταν στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη για να παρκάρουν το νέο τους απόκτημα. 

Μονογυιός

Φίλος του επιχειρηματία που τον ακολουθούσε φώναζε «Αδελφέ μου αδελφέ μου»

«Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθηνά. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει», κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος του θύματος.

Είναι ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν και έβγαλαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουγαν έναν άνδρα να οδύρεται πάνω από τον 45χρονο, φωνάζοντας «Αδελφέ μου, αδερφέ μου».

«Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα», είπε ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού.

Το θύμα ήταν γνωστός επιχειρηματίας στη Μύκονο και πατέρας δύο παιδιών. Η σύζυγός του νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top