Τροχαίο στη Βούλα: Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που βρήκε τραγικό θάνατο

Συμμετείχε σε ριάλιτι το 2003 - Τι είχε πει η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού

Στιγμιότυπα από το σημείο που έγινε το μοιραίο τροχαίο στη Βούλα, με θύμα τον αδερφό της βουλευτή της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού.

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού είναι το θύμα του φοβερού τροχαίου που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, εξετράπη της πορείας του, συγκρούστηκε σε δέντρο και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

τροχαίο

τροχαίο Βούλα Ferrari

Η σύζυγός του, επιχειρηματίας στη Μύκονο, που βρισκόταν μαζί του, ανασύρθηκε τραυματισμένη, έχοντας, όμως τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

τροχαίο Βούλα

τροχαίο Βούλα Μονογυιός

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Το 2003 είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όταν συμμετείχε στο ριάλιτι «The Wall». Μάλιστα, το ειδύλλιό του με τη συμπαίκτριά του Σίσσυ είχε βρεθεί στο επίκεντρο.

Τζώρτζης Μονογυιός

τροχαίο Τζώρτζης Μονογιός

Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπα από τη συμμετόχη του Τζώρτζη Μονογυιού στο ριάλιτι The Wall

Τι είχε πει η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού για τον αδερφό της

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2020, είχε αναφερθεί στον αδερφό της και είχε σχολιάσει την απόφασή του να συμμετέχει στο συγκεκριμένο ριάλιτι.

Κατερίνα Μονογιού

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού / ndp

βουλευτής ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η όμορφη βουλευτής.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top