Βούλα: Πώς έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» - Το τελευταίο τηλεφώνημα

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο αδελφός της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης. 

τροχαίο Βούλα

Το αυτοκίνητο του 45χρονου μετατράπηκε σε άμοδφη μάζα σιδερικών

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00. Ο 45χρονος επιχειρηματίας από τη Μύκονο οδηγούσε για πρώτη φορά την πολυτελή Ferrari που πρόσφατα είχε αγοράσει και στην οποία επέβαινε και η σύζυγός του. 

Τροχαίο στη Βούλα: Νεκρός ο αδερφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού

Ξαφνικά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και καρφώθηκε σε ένα δέντρο στο διάζωμα της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ο 45χρονος φέρεται να εκσφενδονίστηκε στον δρόμο και να βρήκε ακαριαίο θάνατο. 

Βούλα δυστύχημα

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και το όχημα τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες

Αντίθετα, η σύζυγός του κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα και να καταρρεύσει λίγα μέτρα πιο δίπλα. Βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει ένα άτομο να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να τρέχει να σωθεί. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τη σύζυγο του επιχειρηματία ή για τρίτο άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο. 

Τροχαίο στη Βούλα: Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που βρήκε τραγικό θάνατο

ρόδα τροχαίο

Ο 45χρονος επιχειρηματίας φέρεται να οδηγούσε πρώτη φορά το πολυτελές ΙΧ που είχε αγοράσει πριν λίγες μέρες

Η γυναίκα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ ο νεκρός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Βούλας. 

Βούλα: Πώς συνέβη το τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος, πατέρας δύο παιδιών, είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα το πολυτελές αυτοκίνητο να βγει από την πορεία του προς τα αριστερά. 

Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί δε φαίνεται να εμπλέκεται άλλο όχημα, ωστόσο ερευνώνται όλες οι κάμερες που βρίσκονται στο σημείο για να επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις αυτές. 

τροχαίο

Ο οδηγός εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο, ενώ η σύζυγός του κατάφερε να βγει και κατέρρευσε λίγο αργότερα

Το όχημα ακολουθούσαν συγγενείς του Τζώρτζη Μονογυιού που αμέσως σταμάτησαν και προσπάθησαν να σώσουν τον ίδιο και τη σύντροφό του. Όμως, έπιασε αμέσως φωτιά και δεν ήταν εφικτό να κάνουν το οτιδήποτε. Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. 

Βούλα: «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο»

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του, λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Υπάρχουν, επίσης, κι άλλες πληροφορίες για μάρτυρες που ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο πέρασε δίπλα τους με τέτοια ταχύτητα που ένιωσαν σαν να γίνονταν σεισμός.

Αυτήκοος μάρτυρας περιέγραψε στο Mega το σοκαριστικό τροχαίο. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, που βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε καπνό.

«Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», είπε.

Τροχαίο: Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έγινε γνωστός όταν το 2003 έλαβε μέρος στο reality «The Wall». Τότε ήταν 23 ετών και σπούδαζε πληροφορική, ενώ είχε απασχολήσει τότε τα μέσα με το ειδύλιο που είχε αναπτυχθεί με μία συμπαίκτριά του. 

αυτοκίνητο τροχαίο

Ο 45χρονος ήταν αδελφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού

Στιγμιότυπα από την εμφάνιση του επιχειρηματία στο reality «The Wall»

Για πολλά χρόνια διατηρούσε κατάστημα με επώνυμα ρούχα στη Μύκονο.

Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός (πρώτος από δεξιά) μαζί με την αδελφή του, βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού (δεύτερη από αριστερά)

Τον Ιούνιο του 2020, η αδελφή του, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε εκείνον.

Η Κατερίνα Μονογυιού στην εκπομπή «The 2night Show»

σημείο τροχαίου

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο οδηγός έτρεχε πολύ

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα. Εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε δηλώσει τότε η Κατερίνα Μονογυιού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top