Δομοκός: Πέθανε ζευγάρι από κορωνοϊό – Ορφανά τα δύο παιδιά τους

Ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι - «Κάποιος τους είχε παρασύρει»

Δεν έχουν τέλος οι τραγικές οικογενειακές ιστορίες με «φόντο» τον κορωνοϊό. Σχεδόν καθημερινά ξεκληρίζονται ολόκληρες οικογένειες ανεμβολίαστων. 

Γιατί εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού -Ο Εξαδάκτυλος εξηγεί στο star.gr

Τρία παιδιά στη Λαμία έμειναν από τη μια στιγμή στην άλλη ορφανά, καθώς η 52χρονη μαμά τους και ο 57χρονος μπαμπάς τους πάλεψαν με τον κορωνοϊό σκληρά, όμως δεν τα κατάφεραν. Το ζευγάρι πέθανε με 14 ημέρες διαφορά και ήταν ανεμβολίαστοι. 

«Είχαν τους λόγους τους που δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο. Ο ένας είχε περάσει έμφραγμα και ήταν καρδιοπαθής και εκείνη ήταν ασθματική. Ήταν αξιόλογοι άνθρωποι και οι δύο» δήλωσε φίλη του ζευγαριού στο Star. 

Δομοκός: Έχασαν τους γονείς τους σε ηλικία 9 και 12 ετών 

Στο Δομοκό άλλα δύο παιδάκια ηλικίας 9 και 12 ετών έμειναν ορφανά, επειδή οι γονείς τους νόσησαν και πέθανα από κορωνοϊό. Η 45χρονη μητέρα κατέληξε στο ΚΑΤ μετά από 39 ημέρες νοσηλείας. Ο 50χρονος πατέρας έφυγε στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι. 

Ξεκληρίστηκε οικογένεια από κορωνοϊό: Νεκροί οι γονείς και η κόρη

Η μητέρα της 45χρονης, έντονα συγκινημένη αποκάλυψε στο Star πως το ζευγάρι μάλλον είχε επηρεαστεί από κάποιον πνευματικό για να μην εμβολιαστεί: «Κάποιος τους είχε παρασύρει» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Καρδίτσα: Πέθανε 34χρονος μουσικός από κορωνοϊό - Είχε μία κόρη ενός έτους

Στην Καρδίτσα άλλη μια οικογένεια σπαράζει για τον χαμό ενός δικού του ανθρώπου. Ένας 34χρονος καθηγητής μουσικής έφυγε μετά από πολυήμερη μάχη με τον ύπουλο ιό, αφήνοντας πίσω του ένα κοριτσάκι ενός έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής δεν είχε εμβολιαστεί καθώς είχε θρομβοφιλία. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top