Μίκης Θεοδωράκης: Τι αναφέρει η διαθήκη του για τον Νίκο Κουρή

Αναγνωρίζει ο μεγάλος συνθέτης τον Νίκο Κουρή ως γιο του;

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου για την διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (21/10/21)

Εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα της διαθήκης του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς πριν από λίγο άνοιξε μία εκ των πέντε διαθηκών που είχε συντάξει, πιθανότατα η τελευταία χρονολογικά. 

Μίκης Θεοδωράκης: Η τελευταία διαθήκη συντάχθηκε λίγο πριν πεθάνει

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στη διαθήκη του ο μεγάλος συνθέτης δεν αναγνωρίζει τον Νίκο Κουρή ως γιο του και δεν του αφήνει κάποιο σημαντικό περουσιακό στοιχείο.

Ωστόσο, ο Μίκης Θεοδωράκης αναφέρει ως τελευταία επιθυμία του ο Νίκος Κουρής να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού που διατηρεί στην Κέρκυρα με σκοπό τη διάδοση του έργου του καλλιτέχνη. 

Ανοίγει η διαθήκη του Θεοδωράκη - «Δεν περιμένω τίποτα» δηλώνει η Μαργαρίτα

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Κουρής υποστηρίζει πως είναι βιολογικό παιδί εκτός γάμου του Μίκη Θεοδωράκη και σκοπεύει να το αποδείξει με εξέταση DNA. 

Νίκος Κουρής

Ο Νίκος Κουρής υποστηρίζει οτι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη/eurokinissi

H Μαργαρίτα Θεοδωράκη είχε απευθυνθεί στη δικαιοσύνη για να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του εν λόγω άντρα, προκειμένου να μη μπορεί να συστήνεται ως «Νίκος Θεοδωράκης». Το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή εντολή που απαγορεύει στον συγκεκριμένο άντρα να χρησιμοποιεί το επίθετο της οικογένειας Θεοδωράκη. 

Ανιψιά Μίκη Θεοδωράκη: «Ξέρω από 12 χρόνων ότι ο Νίκος είναι παιδί του»

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κουρής απέστειλε εξώδικη πρόσκληση στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ζητώντας από εκείνη να επισκεφθούν μαζί έναν πραγματογνώμονα-γενετιστή, προκειμένου να γίνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί αν υπάρχει βιολογική συγγένεια.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top