Ανοίγει η διαθήκη του Θεοδωράκη - «Δεν περιμένω τίποτα» δηλώνει η Μαργαρίτα

«Σφετεριστής ο Νίκος Κουρής» που υποστηρίζει ότι είναι γιος του Μίκη

Όλα όσα είπε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη για το άνοιγμα της διαθήκης του/ «Αλήθειες με τη Ζήνα» (19/10/21)

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε σήμερα η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη σχετικά με τη διαθήκη του μεγάλου συνθέτη που αναμένεται να «ανοίξει» εντός των ημερών. 

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η οποία κατευθυνόταν προς το γραφείο του Μητροπολίτη Πειραιώς για μια συνάντηση, αρχικά σχολίασε πως «δεν περιμένει τίποτα» από τη διαθήκη του πατέρα της. 

Ανιψιά Μίκη Θεοδωράκη: «Ξέρω από 12 χρόνων ότι ο Νίκος είναι παιδί του»

Ωστόσο, με νέα δήλωσή της στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η κόρη του μεγάλου συνθέτη έκανε διευκρινίσεις: «Δεν έχει ανοίξει ακόμα η διαθήκη. Δεν μπορώ να μιλήσω. Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα το εξωφρενικό. Δεν περιμένουμε εκπλήξεις» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη επιβεβαίωσε πως σε αυτό το στάδιο οι δικηγόροι της περιμένουν τα αντίτυπα της διαθήκης του συνθέτη προκειμένου να κάνουν επίσημες δηλώσεις. 

Μαργαρίτα Θεοδωράκη για Νίκο Κουρή: «Είναι σφετεριστής»

Σε ερώτηση της ρεπόρτερ Κατερίνας Σουλιώτη σχετικά με τον Νίκο Κουρή, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη τον αποκάλεσε «σφετεριστή» χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω. 

Νίκος Κουρής: «Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη»

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Κουρής υποστηρίζει πως είναι βιολογικό παιδί του Μίκη Θεοδωράκη και πως θα το αποδείξει με εξέταση DNA.

Μίκης Θεοδωράκης: «Γιατί δεν του ζήτησε να τον αναγνωρίσει όσο ζούσε;»

Ωστόσο, με προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου ο Νίκος Κουρής απαγορεύεται να επικαλείται πως είναι γνήσιο τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο επίθετο. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top