Ρόδος: Ψάχνουν για συνεργούς της θείας που κακοποίησε την 8χρονη

Ερευνάται η γυναίκα που έκανε την καταγγελία για τον «βιασμό»

Τι είπε η μητέρα της 8χρονης για το συγγενικό πρόσωπο που φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά - Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα (19/10)

Μετά την ομολογία της θείας της 8χρονης από τη Ρόδο, ότι η ίδια κακοποίησε τη μικρή με σκοπό να εκβιάσει τη μητέρα και τον παππού για να τους πάρει χρήματα, η αστυνομία ερευνά τώρα το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των αξιωματικών που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχει μπει μια γυναίκα, η οποία φέρεται να έκανε την καταγγελία για τον υποτιθέμενο βιασμό του παιδιού. 

Ρόδος: «Η θεία απείλησε και την αδερφή της 8χρονης»

Τις επόμενες ώρες θα κληθεί να καταθέσει και να ρίξει φως στην ανατριχιαστική αυτή υπόθεση. 

Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ρόδου είναι αν οι δύο γυναίκες ήταν συνεννοημένες να δράσουν από κοινού και αν όντως ισχύει αυτό, τι όφελος είχε η φίλη της θείας από κάτι τέτοιο. 

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία την κακοποίηση της 8χρονης

Επίσης, κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο σύντροφος της θείας της 8χρονης για να ερευνηθεί αν κι εκείνος είχε κάποια συμμετοχή στη σκευωρία. 

8χρονη Ρόδος: Το αρρωστημένο σχέδιο της αδίστακτης θείας

Όσα ήρθαν χθες στο φως της δημοσιότητας έχουν προκαλέσει φρίκη και αποτροπιασμό. Η θεία της 8χρονης και ξαδέλφη της μητέρας της ομολόγησε πως εκείνη είναι που κακοποίησε το παιδί με σκοπό να αποσπάσει 200 ευρώ από τη μητέρα και 500 ευρώ από τον παππού. 

Ανατροπή στη Ρόδο: Γυναίκα συγγενής κακοκοίησε την 8χρονη και ζητούσε λεφτά

Όπως είπε στους αστυνομικούς, έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό της όταν άκουσε το κοριτσάκι να λέει στη μαμά του ότι πονάει στα γεννητικά του όργανα. Προθυμοποιήθηκε να το εξετάσει για να δει αν το παιδί έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. 

Με το χέρι της, τραυμάτισε εσκεμμένα το παιδί και προκάλεσε ρήξη του παρθενικού υμένα, ενώ είπε στη μητέρα πως το παιδί έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά. Άφησε μάλιστα υπονοούμενα πως δράστης είναι ο… παππούς, αφού η μικρή έμενε μαζί του στο ίδιο σπίτι.

Ρόδος: Τι λέει ο ο πατέρας της 8χρονης για τον βιασμό της 

Η αδίστακτη γυναίκα φέρεται να έβγαλε φωτογραφία τα απόκρυφα σημεία του κοριτσιού και την έστειλε στη γυναίκα που έκανε τελικά τη γραπτή καταγγελία στις εισαγγελικές αρχές. 

Στην επιστολή ανέφερε πως το παιδί έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από άτομο που βρίσκεται στο οικείο περιβάλλον του. 

Ρόδος: Τι λέει για τον βιασμό της 8χρονης ο σύντροφος της μητέρας της

Η θεία ζήτησε 200 ευρώ από τη μητέρα για να «κουκουλώσει» την υπόθεση μέσω γνωστής της, όπως της είπε ενώ στη συνέχεια ζήτησε ακόμα 500 ευρώ από τον παππού της μικρής για να μην τον… μπλέξει. 

Τελικά, μετά από δεύτερη ιατροδικαστική και γυναικολογική εξέταση διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν είχε βιαστεί, αλλά είχε μια λοίμωξη που του είχε προκαλέσει ερυθρότητα και πόνο στα γεννητικά όργανα. 

Ρόδος: «Εγώ φταίω, συγγνώμη» έλεγε κλαίγοντας η 8χρονη στη μητέρα της

Μετά από ενδελεχή έρευνα οι αστυνομικοί κατέληξαν στη θεία, η οποία κλήθηκε χθες να καταθέσει και τα ομολόγησε όλα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top