Ρόδος: «Εγώ φταίω, συγγνώμη» έλεγε κλαίγοντας η 8χρονη στη μητέρα της

«Ο σύντροφος της κόρης μας το έκανε», δηλώνουν οι παππούδες της μικρής

Τι ισχυρίστηκε η μητέρα της 8χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο - Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» για τον βιασμό του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο

Ρόδος: Η μητέρα είχε φωτογραφία με τα τραύματα της 8χρονης μετά τον βιασμό

Το παιδί, που έχει νοητική υστέρηση και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο του νησιού, φέρεται να είχε παραπονεθεί στη μητέρα του ότι πονάει σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός του, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στην Εύη Γιαρκιά και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Τι κατέθεσε η μητέρα του κοριτσιού

Πριν περίπου μια εβδομάδα μου παραπονέθηκε η κόρη μου ότι πονάει στα γεννητικά της όργανα και πως έχει κάποιες ενοχλήσεις. Ήταν συνέχεια κλαμμένη, έκλαιγε και έλεγε "εγώ φταίω, συγγνώμη" 

«Είδα κάτι στα γεννητικά όργανα του παιδιού, κάποια σημάδια. Με παραξένεψαν τα έβγαλα φωτογραφία και τα έστειλα σε μια παιδίατρο για να τη συμβουλευτώ. Εγώ μίλησε στην αστυνομία και δεν φοβάμαι. Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο υπαίτιος», είπε και πρόσθεσε ότι είχε παρατηρήσει τελευταία αλλαγές στη συμπεριφορά του παιδιού: «Ήταν κλαμμένο, φοβόταν από μόνο του και συνέχεια έβριζε», είπε.

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Ο σύντροφός της το έκανε», λένε οι παππούδες 

Η γιαγιά και ο παππούς της οκτάχρονης δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έχουν έρθει στο «φως» για τις φρικτές στιγμές που πέρασε το εγγονάκι τους. 

Ρόδος: Τι λέει η γιαγιά της οκτάχρονης που νοσηλεύεται μετά από βιασμό

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ισχυρίστηκαν ότι πιστεύουν πως η 8χρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον νυν σύντροφο της μητέρας της. Συγκεκριμένα ο παππούς είπε χαρακτηριστικά:

Ψάχνουμε να δούμε ποιος είναι υπαίτιος. Υποψιαζόμαστε κάποιον. Πιστεύω ότι το έκανε ο σύντροφος της κόρης μας.

Ανέφεραν ακόμα ότι έπρεπε να πάνε την κόρης τους σε ψυχολόγο γιατί δεν φερόταν πολύ φυσιολογικά.

Οι παππούδες ξεσπούν σε λυγμούς όταν μιλούν για την εγγονούλα τους. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τους την πήραν μακριά τους, αφού οι δικαστικές αρχές αφαίρεσαν προσωρινά την επιμέλεια από τη μητέρα και μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας της Ρόδου.

Τι είπαν οι παππούδες της 8χρονης για την υπόθεση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Εύη Γιαρκιά

Ρόδος: Ελέγχονται και τα αδέρφια της 8χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες της rodiaki, με εντολή της αρμόδιας Εισαγγελέως ζητήθηκε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και στα άλλα τρία αδέλφια της 8χρονης, τα οποία είναι επίσης ανήλικα.

Η 33χρονη μητέρα απέκτησε τα τέσσερα παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες: τα δύο μεγαλύτερα από τον άνθρωπο που παντρεύτηκε, την 8χρονη από άλλο άνδρα με τον οποίο είχε δεσμό και είναι ναυτικός και το μικρότερο παιδί που γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλιο με τον τωρινό της σύντροφο που είναι Ρομά. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top