Ρόδος: Τι λέει η γιαγιά της οκτάχρονης που νοσηλεύεται μετά από βιασμό

«Έχει άλλα τρία αδέρφια από διαφορετικούς πατεράδες»

Τι είπε η γιαγιά της οκτάχρονης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου μετά από βιασμό - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση του βιασμού ενός κοριτσιού μόλις 8 ετών που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου μετά από βιασμό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημεριδας rodiaki, που έφερε στο «φως» την υπόθεση, οι γιατροί αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση έχει διαπιστωθεί βιασμός παρά φύση.

Η γιαγιά της οκτάχρονης είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφερε ότι το κοριτσάκι δεν της είχε αναφέρει ποτέ κάτι περίεργο και έδειχνε καθ΄όλα φυσιολογικό. 

«Πώς έγινε, ποιος ήταν δεν ξέρω», είπε η γιαγιά της μικρής, κλαίγοντας. 

Αποκάλυψε, δε, ότι η μητέρα του παιδιού, από την οποία αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια της οκτάχρονης, έχει ακόμα τρία παιδιά από διαφορετικούς πατεράδες. Ο μπαμπάς της μικρής, όπως επεσήμανε, είναι ναυτικός στα καράβια και η μητέρα τού έχει ζητήσει διαζύγιο. Ανέφερε, μάλιστα, ότι η κόρης της έχει σχέση με κάποιον άλλον άνδρα. 

Σημειώνεται ότι το παιδί νοσηλεύεται υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου στο νοσοκομείο του νησιού, μετά από την καταγγελία πολίτη. Τού παρέχεται πλήρης ψυχολογική υποστήριξη, ενώ έχει απαγορευτεί η επαφή με οποιοδήποτε συγγενικό μέλος.

Οι αρχές έχουν διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό.

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, βρίσκονται ήδη πρόσωπα με τα οποία το οκτάχρονο κορίτσι φέρεται να είχε επαφές, ενώ αναμένεται να κληθούν να δώσουν καταθέσεις η οικογένεια και συγγενικά του πρόσωπα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top