Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Τι κατέθεσε η μητέρα του κοριτσιού

«Το ρήμαξε το παιδί» δηλώνει συγγενής- Σε εξέλιξη οι έρευνες

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την υπόθεση βιασμού 8χρονης στη Ρόδο/ (13/10/21)

Φρίκη έχει προκαλέσει σήμερα, Τετάρτη, η είδηση του βιασμού ενός 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο.

Ρόδος: Οκτάχρονη στο νοσοκομείο μετά από βιασμό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η υπόθεση ξεκίνησε μετά από μία ανώνυμη καταγγελία που εστάλη στην εισαγγελία της Ρόδου, η οποία διέταξε έρευνα. 

Η αστυνομία μετέβη άμεσα στο σπίτι του κοριτσιού, το οποίο έμενε μαζί με τα τρία αδέρφια της και την μητέρα της σε ένα χωριό. Μετέφεραν την 8χρονη στην ιατροδικαστική υπηρεσία, όπου διαπιστώθηκε πως έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και έφερε τραυματισμό. 

Μετά από απόφαση της εισαγγελίας, το κοριτσάκι απομακρύνθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον, ενώ πραγματοποιήθηκε και προσωρινή αφαίρεση της επιμέλειας από την μητέρα της. 

Η μητέρα του κοριτσιού κλήθηκε σήμερα το πρωί να καταθέσει στην αστυνομία. Ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει πως προκλήθηκε ο τραυματισμός στο παιδί και δεν υποψιάζεται κάτι. 

Μάλιστα, η αστυνομία επιχείρησε να λάβει μια πρώτη εικόνα για το τι συνέβη στο κορίτσι μιλώντας μαζί του, παρουσία παιδοψυχολόγου, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η 8χρονη παραμένει στο Ίδρυμα όπου φιλοξενείται στη Ρόδο, ενώ μαζί της είναι συνέχεια παιδοψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί. 

Ρόδος: Τι λέει η γιαγιά της οκτάχρονης που νοσηλεύεται μετά από βιασμό

Οι αρχές θέλουν άμεσα να φτάσουν στον άνθρωπο που προκάλεσε αυτό το ανεπανόρθωτο τραύμα στο κορίτσι. Έχει ήδη διαταχθεί κατεπείγουσα έρευνα, η οποία είναι σε εξέλιξη. 

«Εγώ είμαι χάλια, γιατί αυτό το παιδί δεν θα το ξαναδώ, το πήραν στα ιδρύματα. Ένα καλό παιδάκι, είχε λίγο πρόβλημα στην ομιλία του, του κάναμε μαθήματα. Το ρήμαξε το παιδί. Κλαίω δυο μέρες τώρα» δήλωσε συγγενής του παιδιού στο Star. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top