Ανατροπή στη Ρόδο: Γυναίκα συγγενής κακοκοίησε την 8χρονη και ζητούσε λεφτά

Η σκευωρία που έστησε - Τι αποκάλυψε η νέα ιατροδικαστική εξέταση

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει πρόσωπο «κλειδί» που θα αποκαλύψει την αλήθεια/ Βίντεο ΕΡΤ 

Απίστευτα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της 8χρονης στη Ρόδο, ανατρέποντας τα αρχικά δεδομένα για την κακοποίησή της. 

8χρονη Ρόδος: Νέα κατάθεση αναμένεται να ανατρέψει την υπόθεση

Η νέα ιατροδικαστική εξέταση έριξε φως στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, προκαλώντας φρίκη στην κοινή γνώμη. 

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», μια λοίμωξη του παιδιού αποτέλεσε αφορμή για να στηθεί μια ολόκληρη σκευωρία από ξαδέλφη της μητέρας της μικρής, ώστε να εξασφαλίσει ένα ευτελές χρηματικό αντάλλαγμα. 

Ρόδος: Τι έδειξε η νέα ιατροδικαστική έρευνα για την 8χρονη

Κατόπιν αιτήματος του ιατροδικαστή διενεργήθηκε συμπληρωματική έρευνα από τον ίδιο, όπως και γυναικολογική, μικροβιολογική και ψυχιατρική εξέταση στο παιδί. 

Ρόδος: Τι λέει ο ο πατέρας της 8χρονης για τον βιασμό της

Προέκυψε, λοιπόν, πως το παιδί, πέραν πάσης αμφιβολίας, είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα, πιθανόν βαριά ουρολοίμωξη. 

Η παιδοψυχολόγος έχει αποφανθεί, ότι το παιδί έχει νοητική υστέρηση και το τοποθετεί ως προς την αντίληψη του στην ηλικία των 3,5 ετών.

8χρονη Ρόδος: Η σκευωρία που «έπλεξε» συγγενικό πρόσωπο της μητέρας

Η λοίμωξη αυτή προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα, καθώς δε διαπιστώθηκε έγκαιρα από τη μητέρα και τους παππούδες. Όταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα για πόνο και τσούξιμο στα γεννητικά όργανα, η μητέρα έβγαλε φωτογραφία τα απόκρυφα του παιδιού και την έστειλε σε μια ξαδέλφη της για να τη συμβουλεύσει τι να κάνει. 

Ρόδος: Τι λέει για τον βιασμό της 8χρονης ο σύντροφος της μητέρας της

Εκείνη, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική» πήγε να δει το παιδί και με το δάχτυλό της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού υμένα. Στη συνέχεια φέρεται να έπεισε τη μητέρα ότι το παιδί έχει υποστεί κακοποίηση και ότι είχε ενημερωθεί γι’ αυτό το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ρόδος: «Εγώ φταίω, συγγνώμη» έλεγε κλαίγοντας η 8χρονη στη μητέρα της

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, της είπε πως έχει εκεί μια γνωστή, που με 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση. Η μητέρα δεν είχε λεφτά και τότε η ξαδέλφη της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τη γνωστή της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία. 

Ρόδος: Η μητέρα είχε φωτογραφία με τα τραύματα της 8χρονης μετά τον βιασμό

Στη συνέχεια, εμφάνισε τον παππού ως τον υπεύθυνο της κακοποίησης του παιδιού και φέρεται να ζήτησε 500 ευρώ για να μην αποκαλύψει την... «αλήθεια». Η συγκεκριμένη γυναίκα, αντιμετωπίζει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και η εμπλοκή ενός άνδρα στην υπόθεση. 

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί, αφού συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top