Ρόδος: Τι λέει για τον βιασμό της 8χρονης ο σύντροφος της μητέρας της

«Είναι όλα ψέματα, δεν έχω ακουμπήσει κανένα παιδί»

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον βιασμό της 8χρονης από τη Ρόδο ο σύντροφος της μητέρας της, υποστηρίζοντας πως όλα είναι ψέματα. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έμαθε γι’ αυτό που συνέβη στο παιδί πριν από μια εβδομάδα. Μάλιστα είπε αμέσως στη σύντροφό του να πάνε την 8χρονη στον γιατρό, γιατί ανησύχησε και φοβήθηκε. 

Ρόδος: «Εγώ φταίω, συγγνώμη» έλεγε κλαίγοντας η 8χρονη στη μητέρα της

«Δεν έχω καμία σχέση με τον βιασμό. Είναι όλα ψέματα. Δεν πρόκειται ποτέ να πειράξω ένα παιδί και δε δέχομαι τη βία σε βάρος των παιδιών», είπε. 

Ρόδος: Η μητέρα είχε φωτογραφία με τα τραύματα της 8χρονης μετά τον βιασμό

Πρόσθεσε ακόμα πως η μικρή, που ζούσε μαζί τους, ήταν πάντα χαρούμενη, αλλά όποτε επέστρεφε από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήταν στεναχωρημένη. 

Μητέρα 8χρονης: «Όποιος το έκανε να πάει φυλακή»

Στην αθωότητα του συντρόφου της πιστεύει και η μητέρα της 8χρονης, η οποία μέσα από την εκπομπή ζητά να βρεθεί ο υπαίτιος και να μπει στη φυλακή. 

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Τι κατέθεσε η μητέρα του κοριτσιού

«Σε κανένα από τα τρία μου άλλα κορίτσια δεν έχουν βρεθεί σημάδια κακοποίησης. Πιστεύω ότι, όποιος το έκανε στη μικρή, το έκανε γιατί δυσκολεύεται να εκφραστεί και είναι πολύ κλειστό παιδί. Θέλω να βρεθεί και να τιμωρηθεί», είπε η μητέρα. 

Ρόδος: Τι λέει η γιαγιά της οκτάχρονης που νοσηλεύεται μετά από βιασμό

Το κοριτσάκι παραπονιόταν στη μητέρα του ότι πονούσε στα γεννητικά του όργανα. Το πήγαν στον γιατρό κι εκεί διαπιστώθηκε πως το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά. Η επιμέλεια της μικρής αφαιρέθηκε από τη μητέρα και απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον. 

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση για να διαλευκάνει το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top