Ρόδος: Ομολόγησε η θεία την κακοποίηση της 8χρονης

Για λίγα ευρώ εκμεταλλεύτηκε το παιδί και κατηγόρησε τον παππού του

Η αλήθεια ήρθε τελικά στο «φως» και η σκευωρία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος στην υπόθεση της 8χρονης από τη Ρόδο, η οποία φερόταν μέχρι σήμερα να έχει πέσει θύμα βιασμού. Τελικά η θεία του παιδιού φέρεται να ομολόγησε πως όλα ήταν ένα ψέμα με σκοπό να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του και τον παππού του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η θεία ομολόγησε ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. 

Ανατροπή στη Ρόδο: Γυναίκα συγγενής κακοκοίησε την 8χρονη και ζητούσε λεφτά

Όπως αποκαλύφθηκε μετά από τη νέα ιατροδικαστική και γυναικολογική εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε το παιδί, δεν υπήρξε ποτέ βιασμός.

Η 8χρονη είχε μια λοίμωξη που είχε προκαλέσει ερυθρότητα και πόνο στα γεννητικά της όργανα. Όταν το παιδί άρχισε να παραπονιέται έντονα για πόνο και τσούξιμο η μητέρα φωτογράφισε τα απόκρυφα σημεία του και τα έστειλε στην ξαδέλφη της για να τη συμβουλέψει τι να κάνει. 

Ρόδος: Τι λέει ο ο πατέρας της 8χρονης για τον βιασμό της

Εκείνη, που φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με ναρκωτικές ουσίες, πήγε από το σπίτι για να δει το παιδί και φέρεται με το δάχτυλό της να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού υμένα. 

Ρόδος: Τι λέει για τον βιασμό της 8χρονης ο σύντροφος της μητέρας της

Στη συνέχεια έπεισε τη μητέρα ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και ότι έχει γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Της είπε όμως πως έχει μια γνωστή που με 200 ευρώ θα φροντίσει να μην προχωρήσει η καταγγελία. 

Η μητέρα δεν είχε τα χρήματα που ζητούσε και τότε η ξαδέλφη της είπε ότι τα είχε δώσει εκείνη και θα τα δώσει σε αυτήν όταν πληρωθεί. Φέρεται να της ζήτησε επίσης επιπλέον 500 ευρώ για να μην αποκαλύψει, όπως είπε, ότι ο παππούς ήταν αυτός που κακοποίησε το παιδί. 

Ρόδος: «Εγώ φταίω, συγγνώμη» έλεγε κλαίγοντας η 8χρονη στη μητέρα της

Η γυναίκα κλήθηκε να καταθέσει και τελικά μετά από πίεση της αστυνομίας φέρεται να ομολόγησε το αρρωστημένο σχέδιο που έστησε με την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση της ανιψιάς της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top