Ρόδος: «Η θεία απείλησε και την αδερφή της 8χρονης»

Νέες αποκαλύψεις από τη μητέρα του παιδιού μετά την ομολογία της θείας

Τι είπε η μητέρα της 8χρονης για το συγγενικό πρόσωπο που φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά - Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 8χρονης στη Ρόδο. Μετά από σχεδόν μια εβδομάδα, τελικά η αλήθεια ήρθε στο «φως»: η θεία του παιδιού φέρεται να ομολόγησε πως ο βιασμός του παιδιού ήταν ένα ψέμα προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του και τον παππού του

Ανατροπή στη Ρόδο: Γυναίκα συγγενής κακοκοίησε την 8χρονη και ζητούσε λεφτά

Όπως αποκαλύφθηκε μετά από τη νέα ιατροδικαστική και γυναικολογική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το παιδί δεν υπήρξε ποτέ βιασμός. Η 8χρονη, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται να είχε μια λοίμωξη που είχε προκαλέσει ερυθρότητα και πόνο στα γεννητικά της όργανα.

Ανατροπή στη Ρόδο: Γυναίκα συγγενής κακοκοίησε την 8χρονη και ζητούσε λεφτά

Η μητέρα της 8χρονης μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Εύη Γιαρκιά ισχυρίστηκε ότι η θεία και ξαδέλφη της πήγε στο σπίτι όπου βρισκόταν το παιδί ενώ η ίδια έλειπε. Εκεί βρισκόταν ο σύντροφός της με το μωρό που κοιμόταν και η δεύτερη κόρη της που ήταν ξύπνια. Η ξαδέρφη, σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε η αδερφή της 8χρονης στη μητέρα τους, μπήκε στο δωμάτιο όπου ήταν το παιδί και έκλεισε την πόρτα. 

Τελικά, όπως αποκαλύφθηκε, η θεία με το δάχτυλό της προκάλεσε ρήξη του παρθενικού υμένα της 8χρονης.

Ρόδος: Τι λέει ο ο πατέρας της 8χρονης για τον βιασμό της

Μητέρα 8χρονης: «Έβγαλε φωτογραφία τα γεννητικά όργανα του παιδιού και τις έστειλε σε αστυνομικό»

Ακόμα, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα, η φερόμενη ως δράστρια της σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της 8χρονης τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό της τα γεννητικά όργανα του παιδιού και έστειλε τις φωτογραφίες σε αστυνομικό προκειμένου να της πει αν το παιδί έχει πέσει θύμα βιασμού ή όχι.

Ρόδος: «Εγώ φταίω, συγγνώμη» έλεγε κλαίγοντας η 8χρονη στη μητέρα της

Τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό της τα γεννητικά όργανα του παιδιού μου. Τις έστειλε σε κάποιον γνωστό της αστυνομικό για να της πει όπως μου είπε αν το παιδί ήταν βιασμένο. Ο αστυνομικός της απάντησε ότι το παιδί είχε βιασθεί, έτσι μου είπε.

Η θεία της 8χρονης, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα της, φέρεται ακόμα να απείλησε και την άλλη την κόρη της, λέγοντάς της ότι την είχε απειλήσει ότι θα την κλείσει σε ίδρυμα.

Οι απειλές για να αποσπάσει χρήματα από τον παππού της 8χρονης

Η θεία της 8χρονης στη συνέχεια έπεισε τη μητέρα ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και ότι έχει γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Της είπε όμως πως έχει μια γνωστή που με 200 ευρώ θα φροντίσει να μην προχωρήσει η καταγγελία. 

Η μητέρα δεν είχε τα χρήματα που ζητούσε και τότε η ξαδέλφη της είπε ότι τα είχε δώσει εκείνη και θα τα δώσει σε αυτήν όταν πληρωθεί. Φέρεται να της ζήτησε επίσης επιπλέον 500 ευρώ για να μην αποκαλύψει, όπως είπε, ότι ο παππούς ήταν αυτός που κακοποίησε το παιδί. 

Η γυναίκα κλήθηκε να καταθέσει και τελικά μετά από πίεση της αστυνομίας φέρεται να ομολόγησε το αρρωστημένο σχέδιο που έστησε με την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση της ανιψιάς της. 

Τι λέει ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης

Ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης, Στέλιος Αλεξανδρής μιλώντας στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη, μίλησε για την περιπέτεια του ηλικιωμένου τις τελευταίες ώρες που φερόταν ως εμπλεκόμενος.

Όσα είπε στο star.gr ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης στη Ρόδο.

«Αυτό που έχουμε είναι μία δικαίωση του εντολέα μου. Ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας για 8 ημέρες δοκιμάστηκε πραγματικά στο στάδιο της πρώτης προκαταρκτικής εξέτασης, γιατί ακολούθησαν κι άλλες, όταν φερόταν εμπλεκόμενος. Χαίρομαι που υπερασπίστηκα αυτό τον άνθρωπο και τον αποδίδουμε καθαρό στην κοινωνία. 

Σαν άνθρωπος στο ηθικό μέρος νιώθω απέχθεια για αυτό που έγινε και πολύ περισσότερο όταν έγινε από ένα συγγενικό πρόσωπο που τουλάχιστον στην Ελλάδα εκ προοιμίου θεωρούμε τόσο στενούς συγγενείς, ανθρώπους που μπορούμε να στηριχθούμε.

Είναι πραγματικά κρίμα. Θα αφήσουμε τη Δικαιοσύνη, αφού προσωποποιήσουν οι κατηγορίες από την κυρία εισαγγελέα, να κάνει τη δουλειά της. Θεωρώ ότι ο παππούς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε την οικογένεια, θα συνεχίσει να το πράττει, γιατί όταν κλείσουν τα φώτα τα παιδιά αυτά μένουν μόνα τους στην αφάνεια, στην ανωνυμία και μόνα τους», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top