Υπόθεση βιασμού: Ξεσπά η μητέρα της 17χρονης για το ροζ βίντεο

Δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ανήλικη δε γνώριζε τους δύο κατηγορούμενους

Στον εισαγγελέα ο γνωστός ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό / Φωτογραφίες: Εurokinissi

Για πρώτη φορά σε προσωπική δήλωση μέσω του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια προχώρησε η μητέρα της 17χρονης. Η ανήλικη είχε προχωρήσει πριν μερικές μέρες σε καταγγελία εις βάρος Πορτογάλου ποδοσφαιριστή και Νιγηριανού καλλιτεχνικού μάνατζερ για ομαδικό βιασμό. Και οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Κούγιας για 17χρονη: Ουδέποτε διεκδίκησε ούτε ευρώ από τους κατηγορούμενους

Η μητέρα κάνει λόγο για κατασπάραξη της οικογένειάς της από τα ΜΜΕ και κυρίως από τα social media και αναφέρει ότι η πλευρά των κατηγορουμένων. φρόντισε να διοχετευτούν στα social media φωτογραφίες της κόρης της με κάποιους χρήστες να προχωρούν σε προσβλητικές δηλώσεις για τη 17χρονη, όπως λέει. «Ακούσαμε, εκτός από το ότι η κόρη μου είναι δήθεν “επαγγελματίας πόρνη”, ότι η οικογένειά της που είναι πολύτεκνη, την εξώθησε σε συγκεκριμένες πρακτικές και εκβιασμό των κατηγορούμενων».

Ομαδικός βιασμός: «Όλα γίνονται για τα λεφτά!» φώναξε ο ποδοσφαιριστής

«Κυκλοφόρησε βίντεο, στο οποίο δήθεν εμφανίζεται η κόρη μου να συμμετέχει σε σεξουαλική δραστηριότητα στο αυτοκίνητο του κατηγορουμένου ποδοσφαιριστή, πριν πάνε στο σπίτι του. Αναγκάστηκα να δω το συγκεκριμένο βίντεο και θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά πως η κόρη μου δεν εμφανίζεται σε αυτό. Για την ακρίβεια ούτε η κοπέλα που ήταν μαζί της το ίδιο βράδυ εμφανίζεται στο συγκεκριμένο βίντεο. Πρόκειται για ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται κατά πάσα πιθανότητα ο ένας από τους κατηγορούμενους, με δύο κορίτσια άσχετα με την υπόθεση, πιθανότατα και σε άλλο αυτοκίνητο από αυτό που χρησιμοποιήθηκε τη συγκεκριμένη βραδιά» τόνισε.

Όπως αναφέρει, η 17χρονη έχει δει τέσσερις ψυχολόγους, έναν της αστυνομίας την ημέρα που έγινε η καταγγελία, έναν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, καθώς και δύο ιδιωτικούς. «Όλοι αναγνωρίζουν ότι το παιδί έχει όλα τα κλασσικά ψυχολογικά σημάδια που φέρουν όλα τα θύματα βιασμού» προσθέτει.

Η μητέρα τονίζει ότι η κόρη της  δεν έχει ανταλλάξει ποτέ μήνυμα σε οποιοδήποτε μέσο με κανέναν από τους δύο κατηγορούμενους, τους οποίους γνώρισε το ίδιο βράδυ μέσω της φίλης της. «Η ''φίλη'' της και, όπως αποδείχτηκε αργότερα, περιστασιακή σεξουαλική σύντροφος του ποδοσφαιριστή ήταν αυτή που επικοινώνησε μαζί του την επόμενη μέρα, προφανώς γιατί ήθελε να τον ξαναδεί. Η κόρη μου αρνήθηκε την πρόσκληση να τον ξανασυναντήσει» τόνισε η μητέρα. 

«Αντιλαμβάνομαι τις ευθύνες μου ως μητέρα, πιστέψτε με έχω συνείδηση πως δεν είμαι αλάθητη. Αυτή τη στιγμή όμως προτεραιότητά μου είναι να στηρίξω την κόρη μου, καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά μου. Ήδη παρακολουθούμαστε όλοι από ψυχολόγο και προσπαθούμε να προχωρήσουμε» καταλήγει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top