Κούγιας για 17χρονη: Ουδέποτε διεκδίκησε ούτε ευρώ από τους κατηγορούμενους

Τι είπε ο ποινικολόγος για την υπόθεση ομαδικού βιασμού

Στον εισαγγελέα ο γνωστός ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό / Φωτογραφίες: Εurokinissi

Ο δικηγόρος της 17χρονης κοπέλας που κατήγγειλε για ομαδικό βιασμό γνωστό Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και 40χρονο Νιγηριανό καλλιτεχνικό μάνατζερ σχολίασε την προσωρινή απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ο ποδοσφαιριστής. 

Υπόθεση βιασμού 17χρονης: Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο ποδοσφαιριστής

Ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της ανήλικης καταγγέλλουσας τόνισε κατηγορηματικά «ότι ουδέποτε οι εντολείς μου διεκδίκησαν έστω και ένα ευρώ από τους κατηγορουμένους, ούτε πρόκειται να διεκδικήσουν, ώστε να αποσύρει το 17χρονο θύμα τις κατηγορίες».

Η στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος με εγγύση ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής- Eurokinissi

Η στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος με εγγύση ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής- Eurokinissi

Επίσης, έκανε λόγο για «λυσσώδη προσπάθεια κατεξευτελισμού του θύματος βιασμού από δύο ώριμους άνδρες» σημειώνοντας μάλιστα πως το θύμα είναι 17 ετών. Σχετικά με τη δημοσιοποίηση βίντεο, ο κ.Κούγιας αναφέρει πως αμφισβητεί την πιστότητά τους.

Ομαδικός βιασμός: «Όλα γίνονται για τα λεφτά!» φώναξε ο ποδοσφαιριστής

Τέλος, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στη «φίλη» της 17χρονης, η οποία – όπως υποστηρίζει ο γνωστός ποινικολόγος - είναι ερωτική σύντροφος του ποδοσφαιριστή και πως προσπάθησε στη νέα κατάθεση της να κάνει το «άσπρο – μαύρο».

«Σεβόμαστε την απόφαση της δικαιοσύνης να μείνει ο ποδοσφαιριστής ελεύθερος τώρα, αλλά θέλω να υπενθυμίσω σ’ όλους ότι την τελική κρίση θα την εκφράσουν κυριαρχικά οι τρεις τακτικοί δικαστές και οι τέσσερις ένορκοι, που θα κρίνουν την υπόθεση» κατέληξε ο κ.Κούγιας. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top