Ομαδικός βιασμός: «Όλα γίνονται για τα λεφτά!» φώναξε ο ποδοσφαιριστής

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη

Δείτε το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star/30-8-21

«Όλα γίνονται για τα λεφτά» φώναξε εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, μετά τη νέα προθεσμία που έλαβε για την υπόθεση του βιασμού από κοινού σε βάρος 17χρονης.

Ομαδικός βιασμός από ποδοσφαιριστή: Όλα όσα υποστήριξε η 17χρονη

Ο κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό, μαζί με 40χρονο από τη Νιγηρία, ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για την απολογία του και έτσι θα οδηγηθεί ξανά στο ανακριτικό γραφείο την Πέμπτη το πρωί. Την ίδια ώρα ο συγκατηγορούμενός του έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή ο ποδοσφαιριστής φώναξε στους δημοσιογράφους πως είναι αθώος. «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά», υποστήριξε.

Τι ισχυρίζεται ο ποδοσφαιριστής

Ο ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με «συναίνεση του θύματος». Ο αθλητής είναι αντιμέτωπος με κατηγορία που αφορά διακεκριμένη περίπτωση βιασμού, που τελέστηκε από δύο ή περισσότερους δράστες, για την οποία καλείται να απολογηθεί και ο 40χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα ύστερα από ένταλμα των Αρχών.

Η κατηγορία επιφέρει ποινή που μπορεί να φθάσει και τα ισόβια, καθώς ο ομαδικός βιασμός ή βιασμός από κοινού, όπως ορίζεται στον Ποινικό Κώδικα, θεωρείται, όπως και το βασικό αδίκημα, πράξη ειδεχθής με μεγαλύτερη ποινική απαξία.

Υπόθεση βιασμού: Αρνείται τις κατηγορίες ο ποδοσφαιριστής

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του συνηγόρου του ποδοσφαιριστή, Σταύρου Γεωργόπουλου, δεν υφίσταται η πράξη που αποδίδεται στον εντολέα του, καθώς υπήρχε συναίνεση του θύματος. Μάλιστα, ο συνήγορος επικαλείται στοιχεία που -κατά την άποψη του- αίρουν τον εγκληματικό χαρακτήρα όσων καταγγέλλει η 17χρονη, η οποία εμφανίζεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ζητά συνάντηση μαζί του μετά το γεγονός. Κατά τον συνήγορο δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία, καθώς το θύμα όχι μόνο δεν έφυγε μετά από τον καταγγελλόμενο βιασμό αλλά παρέμεινε στον χώρο και αν δεν υπήρχε η καταγγελία της «θα έκαναν ακόμη βόλτες μαζί».

Σύμφωνα με τη 17χρονη, έπειτα από πάρτι σε κλαμπ στον Ωρωπό βρέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή όπου αρχικά ο 40χρονος Νιγηριανός και εν συνεχεία ο ποδοσφαιριστής εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή της, λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, τη βίασαν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top