Ομαδικός βιασμός από ποδοσφαιριστή: Όλα όσα υποστήριξε η 17χρονη

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή - Τα στοιχεία από τον ψυχολόγο

Τα μπλεξίματα με τον νόμο που είχε στο παρελθόν ο γνωστός ποδοσφαιριστής- Ρεπορτάζ μεσημεριανού δελτίου Star

Στον ανακριτή θα απολογηθεί αύριο ο γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης μέσα στο σπίτι του το βράδυ του Σαββάτου. 

βιασμός ποδοσφαιριστής

Στον ανακριτή ο γνωστός ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό/ eurokinissi

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 40χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ από τη Νιγηρία, ο οποίος και συνελήφθη. 

Το χρονικό της υπόθεσης – Όλα όσα υποστήριξε η 17χρονη

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τις καταθέσεις για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης κοπέλας στις οποίες περιγράφεται αναλυτικά τι έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Υπόθεση βιασμού: Αρνείται τις κατηγορίες ο ποδοσφαιριστής

Το κορίτσι επισκέφτηκε μία συνομήλικη φίλη της στο σπίτι της στο Βύρωνα, η οποία τηλεφώνησε στον γνωστό ποδοσφαιριστή και κανόνισε να τον συναντήσουν στη Γλυφάδα. 

βιασμός ποδοσφαιριστής

Οι τρεις τους μετέβησαν σε κλαμπ του Ωρωπού, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, καθώς είχαν παραγγείλει δύο μπουκάλια βότκα αλλά και δύο σαμπάνιες. 

Έπειτα έφυγαν από το κλαμπ και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή, όπου ο ίδιος ισχυρίστηκε πως μαγείρεψε για να φάνε. 

Aσκήθηκε ποινική δίωξη κατά γνωστού ποδοσφαιριστή για βιασμό 17χρονης

Στη συνέχεια, το 17χρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι κοιμήθηκε γιατί ζαλίστηκε από το αλκοόλ. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, πρώτα μπήκε στο δωμάτιό της ο 40χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ από τη Νιγηρία, ο οποίος φέρεται να την βίασε. 

Στη συνέχεια ο πρώτος άνδρας αποχώρησε από το δωμάτιο, στο οποίο εισήλθε ο ποδοσφαιριστής που, επίσης, κατηγορείται πως βίασε την ανήλικη. 

Η 17χρονη διηγήθηκε το περιστατικό στη μητέρα της, η οποία τη συνόδευσε στο ΑΤ Βύρωνα για να την βοηθήσει να καταθέσει. Οι αστυνομικοί του τμήματος τις παροτρύνουν να απευθυνθούν Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. 

Το κορίτσι εξετάστηκε από ψυχολόγο αλλά και ιατροδικαστή σχετικά με το περιστατικό, του οποίου το πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί σύντομα στον Ανακριτή. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο Star, η 17χρονη μιλώντας στον ψυχολόγο εμφανίστηκε ψύχραιμη αλλά και αναστατωμένη περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν. Η εναλλαγή των συναισθημάτων της αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο πόρισμα του ψυχολόγου. 

βιασμός ποδοσφαιριστής

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο γνωστός ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στον ανακριτή, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς και φορώντας γυαλιά ηλίου. Μετά την κατάθεσή του, οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα κρατητήρια, καθώς πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί. Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα  του ομαδικού βιασμού σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 17 ετών. 

Ο δικηγόρος του αρνείται τις κατηγορίες, ενώ προχωρά και σε ένα σχόλιο σχετικά με το πόσο χρονών… φαίνεται η κοπέλα: «Δείτε την εσείς και πείτε μου αν φαίνεται 23 ή 26 ή 17 χρονών» δήλωσε στις κάμερες των δημοσιογράφων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top