Φονικό Μακρινίτσα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στα δύο αδέλφια

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δράστης

Όλα όσα είπε στο star.gr ο Ευάγγελος Σαρακατσιάνος, πρόεδρος του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Μακρινίτσας

Βαριά σιωπή έχει καλύψει τη Μακρινίτσα Πηλίου, καθώς όλο το χωριό θρηνεί τα δύο αδέλφια, τον Γιώργο και την Κωνσταντίνα, που δολοφονήθηκαν άγρια από τον εν διαστάσει σύζυγο της κοπέλας μέσα στο σπίτι τους. 

Κάτοικοι της Μακρινίτσας μεταφέρουν το φέρετρο των νεκρών

Βαρύ πένθος στη Μακρινίτσα από τη διπλή δολοφονία

Τα παράθυρα των σπιτιών έχουν σφαλίσει, τα καλντερίμια είναι έρημα και κανείς δεν έχει κουράγιο να κάνει τις καθημερινές του δραστηριότητες. 

Τα θύματα της δολοφονίας στη Μακρινίτσα

Στιγμιότυπο από τον γάμο της Κωνσταντίνας με τον 31χρονο και του αδικοχαμένου Γιώργου

Όλοι προετοιμάζονται για τη δύσκολη ώρα του αποχωρισμού σήμερα στις 10:30, όταν και θα πουν το τελευταίο «αντίο» στα δύο αδικοχαμένα αδέλφια στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

Το σπίτι των δύο αδελφών στη Μακρινίτσα

Όλο το χωριό θα πει το τελευταίο αντίο στα δύο αδέλφια

Δε θυμάται τίποτα ο δράστης – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Την ίδια ώρα ο 31χρονος, ο οποίος εισέβαλε στο πατρικό της συζύγου του σε έξαλλη κατάσταση και σκόρπισε τον θάνατο, παρουσιάστηκε χθες στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. 

Φονικό στη Μακρινίτσα: «Βοήθεια σώστε με, έχει έρθει να μας σκοτώσει»

Σύμφωνα με το TheNewsPaper.gr, κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται τι έκανε και ότι πήγε στη Μακρινίτσα για να δει το παιδί του. 

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στη Μακρινίτσα

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονιας στη Μακρινίτσα ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται τι έκανε

Όταν η σύζυγός του αρνήθηκε, εκείνος εξερράγη, τραυμάτισε την πεθερά του και μετά άρχισε να μαχαιρώνει τη σύζυγό του. 

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως κουβαλούσε πάντα το μαχαίρι μαζί του για να αμύνεται. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε ψυχιατρικές γνωματεύσεις που εξετάστηκαν είχε καταγραφεί ότι είχε σύνδρομο καταδίωξης. 

«Έχω ένα σκοτεινό πέπλο. Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι», είπε στους αστυνομικούς.

Φονικό Μακρινίτσα: «Έχω ένα σκοτεινό πέπλο, δε θυμάμαι τι έκανα»

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο φερόμενος ως δράστης σε λίγες μέρες θα περνούσε από ψυχιατρικής αξιολόγηση από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας, καθώς από τον Φεβρουάριο η 28χρονη είχε ζητήσει τα εξετασθεί ψυχιατρικά. Φέρεται μάλιστα να είχε υποβληθεί παλιότερα σε αξιολόγηση, αλλά δεν κρίθηκε περιστατικό για εγκλεισμό και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. 

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή»

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς των θυμάτων που είδαν μπροστά στα μάτια τους να χάνονται τα παιδιά τους. 

Το  ζευγάρι της Μακρινίτσας

Το ζευγάρι σε παλιές αγαπημένες στιγμές

«Θέλω να τον δω να σαπίζει στη φυλακή, αλλά τα παιδάκια μου δε θα γυρίσουν πίσω», είπε με δάκρυα στα μάτια ο τραγικός πατέρας. 

Φονικό Μακρινίτσα: Προφυλακιστέος ο φερόμενος ως δράστης

Σε κατάσταση σοκ και η μητέρα, η οποία δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι δε θα ξαναδεί ποτέ τα παιδιά της και θα τα αποχαιρετήσει για πάντα σε λίγες ώρες. 

Μακρινίτσα: «Θέλω να τον δω να σαπίζει στη φυλακή» λέει ο τραγικός πατέρας

Μοναδική παρηγοριά τους το εγγονάκι τους, για το οποίο πλέον θα πρέπει να κάνουν κουράγιο, ώστε να το μεγαλώσουν με αγάπη και να καλύψουν το κενό της μητέρας του. 

Σε κατάσταση σοκ οι κάτοικοι στην Μακρινίτσα

Στη Μακρινίτσα οι κάτοικοι προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Μιλώντας στο star.gr ανέφεραν ότι ο φερόμενος δράστης πήγε στο σπίτι την περασμένη Πέμπτη και έκανε φασαρία.

Ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στη Μακρινίτσα με τη σύζυγό του

Ο 31χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

«Αυτά τα πράγματα δε γίνονται ούτε σε ταινίες στον κινηματογράφο κι εδώ τα βλέπουμε τώρα πραγματικότητα. Ήταν σε διάσταση και ήρθε αυτός και ζητούσε δεν ξέρω τι … να δει το παιδί; Από ό,τι άκουσα, είχε έρθει την Πέμπτη και έκανε φασαρία στο σπίτι και χτύπησε τις γυναίκες. Δεν έπρεπε να κάνει κάτι η αστυνομία να προλάβουν; Γιατί δεν πρόλαβαν;», ανέφερε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, κ. Σαρακατσιάνος.

«Η κατάσταση είναι τρομακτική. Όλοι είναι συντετριμμένοι. Επικρατεί ένας πανικός, δεν είναι για κουβέντα με λίγα λόγια», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Σαρακατσανιάνο, η οικογένεια των θυμάτων, ήταν η πιο ήσυχη στο χωριό, ενώ για το ζευγάρι είπε πως ήταν δύο χρόνια παντρεμένο, αλλά τους τελευταίους 3- 4 μήνες ήταν σε διάσταση.

«Δεν ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι. Παντρεύτηκαν στο χωριό, αλλά έφυγαν και έμεναν στο Βόλο», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top