Φονικό στη Μακρινίτσα: «Βοήθεια σώστε με, έχει έρθει να μας σκοτώσει»

Τα τελευταία λόγια της 28χρονης πριν πέσει νεκρή

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι στη Μακρινίτσα Πηλίου μετά το διπλό φονικό που σημειώθηκε, με θύματα δύο αδέλφια, 28 και 30 ετών. 

Μακρινίτσα: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον αδερφό της

Όπως έγινε γνωστό, στις 19:40 το βράδυ της Δευτέρας ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης, εισέβαλε μέσα στο πατρικό της γυναίκας του με σκοπό να σκοτώσει, όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες. Επιτέθηκε με μαχαίρι στην ίδια και τον αδελφό της, που πήγε να τον σταματήσει, και όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια της πεθεράς του. 

Η 28χρονη από τη Μακρινίτσα με τον δράστη

Η 28χρονη σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές με τον δράστη

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας», φώναζε λίγα λεπτά πριν το μοιραίο η 28χρονη, καλώντας στην Άμεση Δράση για να επέμβει και να σταματήσει τον σύζυγό της.

Αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου έφτασε στη Μακρινίτσα με μικρή καθυστέρηση, καθώς μπροστά του προπορευόταν ένα φορτηγό που κινούταν με μικρή ταχύτητα. 

Μακρινίτσα φονικό

Το σπίτι όπου έγινε το διπλό φονικό

Φτάνοντας στο καλντερίμι που οδηγεί στο σπίτι, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, συνάντησε τον δράστη, ο οποίος με το που είδε το περιπολικό άρχισε να τρέχει και κατάφερε να διαφύγει. 

Ο 30χρονος που έπεσε νεκρός στη Μακρινίτσα

Ο 30χρονος που σκοτώθηκε ακαριαία από τη μαχαιριά που δέχθηκε στην καρδιά

Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr ο αστυνομικός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς πιστεύει ότι η καθυστέρησή του στοίχισε τη ζωή στα δύο αδέλφια. 

Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου, ο 31χρονος δράστης, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στο παρελθόν, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιτσα, είχε νοσηλευθεί πρόσφατα σε ψυχιατρική κλινική, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πριν λίγες μέρες είχε επισκεφθεί και πάλι το πατρικό της συζύγου του στη Μακρινίτσα και είχε χειροδικήσει σε μέλη της οικογένειάς της. 

Φίλη του θύματος, σε ανάρτησή της στο Facebook, ανέφερε πως ο 31χρονος κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του. Γι’ αυτό άλλωστε η άτυχη γυναίκα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του με τα οποία απαγορευόταν να πλησιάζει την ίδια, το δύο ετών παιδί τους και τα μέλη της οικογένειάς της. 

Κινηματογραφική καταδίωξη για τη σύλληψή του

Ο 31χρονος δράστης συνελήφθη σχεδόν δύο ώρες μετά το διπλό φονικό  χθες βράδυ, μετά από κινηματογραφική καταδίωξη. 

Ο άνδρας που κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του 30χρονου κουνιάδου του και επιτέθηκε με μανία στη μητέρα του παιδιού του, έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας Βόλου στην περιοχή μεταξύ Αγίου Βλασίου και Λεχωνίων. 

Ο δράστης του φονικού στη Μακρινίτσα

Ο 31χρονος δράστης του φονικού με την εν διαστάσει σύζυγό του

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά δόθηκε κατεπείγον σήμα προς όλες τις μονάδες και τα περιπολικά της αστυνομίας, της τροχαίας, της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, που άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη. 

Λίγο μετά τις 21:00 ο 31χρονος εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του στον περιφερειακό προς την Αγριά και αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη. Ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να κατευθύνεται προς τα Λεχώνια και μετά προς Άγιο Βλάσιο. Έκανε αναστροφή κι επέστρεψε στην κατεύθυνση προς Άνω Λεχώνια. Εκεί, όχημα της ασφάλειας του έκλεισε τον δρόμο για να τον σταματήσει, αλλά το αυτοκίνητο εμβόλισε το περιπολικό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. 

Στις 21:25 οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, όπου και κρατείται ακόμα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τη σύζυγό του και τον αδελφό της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top