Μακρινίτσα: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον αδερφό της

Συνελήφθη ο δράστης μετά από ανθρωποκυνηγητό

Άγριο φονικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στη Μακρινίτσα, όταν ένας άνδρας μπήκε στο πατρικό σπίτι δύο αδελφών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, και τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Χανιά: Μητέρα τριών παιδιών η 55χρονη που δολοφονήθηκε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ήταν ο πρώην σύντροφος της 28χρονης γυναίκας. Μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον 30χρονο αδελφό της και αφού διαπληκτίστηκαν, τους μαχαίρωσε και εξαφανίστηκε.  Μάλιστα στο σπίτι φέρεται να βρισκόταν και η πρώην πεθερά του και μητέρα των δύο παιδιών, την οποία ωστόσο δεν πείραξε. 

Τα νεαρά θύματα της οικογενειακής τραγωδίας / Πηγή: Facebook

Η γυναίκα φέρεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία. Η 28χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου και κατέληξε λίγο αργότερα.

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις 10 το βράδυ ο φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού, ο οποίος μετά την επίθεση διέφυγε.

Έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του.

Ανακρίνεται από την Ασφάλεια και σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και οπλοχρησία.

Πώς έγινε το φονικό

Ο 31χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας όπου βρισκόταν η εν διαστάσει σύζυγός του και τσακώθηκαν. Ο λόγος φέρεται να ήταν το παιδί τους, το οποίο ήθελε να πάρει ο άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία του απαγόρευαν την όποια επικοινωνία τόσο με την ίδια όσο και με το παιδί.

Τότε ο άνδρας έβγαλε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στα δύο αδέρφια, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς προηγήθηκε. Πρώτα φέρεται να χτύπησε την κοπέλα, η οποία έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα. Ο αδερφός της προσπάθησε να του παρει το μαχαίρι, όμως δεν τα κατάφερε και δέχτηε μαχαιριές στην κοιλιά και την καρδιά.

Μετά το φονικό, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο οι Αρχές είχαν αποκλείσει όλες τις πιθανές εξόδους από την περιοχή με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα, ο άνδρας να πέσει στα χέρια της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top